Olyan izmokat el lehet erni termeszetes uton mint amilyenek vannak a body buildereknek?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy kulonbozo adalekok nelkul pl: protein, kreatin, stb..2011. febr. 8. 18:18
1/11 anonim válasza:
még akkor se ha csak ilyen "adalékokat " szedsz
2/11 anonim válasza:
mondj példát, hogy kire gondolsz! nagyon nem mindegy ám...
egy profi versenyzői szintet nem lehet elérni cucc nélkül, viszont nagyon sok mindent el lehet érni nélküle, genetika függő
3/11 anonim válasza:
Nem lehet ugyanazt elérni csak naturál módon.Se ők,se Isten nem tudja mennyi mérget,szteroidot és ki tudja miket nyomkodnak magukba,hogy akkorák legyenek amekkorák..... A protein,kreatin kombónál nem is kell tovább menni.Azokkal is nagyon szépen ki lehet dolgozni magad.Persze kajával is.
4/11 Da puta madre válasza:
Protein nevű adalék nélkül nem hogy olyan szintet,hanem semmit nem lehet elérni...
5/11 anonim válasza:
Kajával is be lehet vinni,nem csak adalék formájában....
6/11 A kérdező kommentje:
nem gondoltam kulonosen senkire csak lattama googleben kepeket es arra gondoltam...mert en is szeretnek keveset gyurni h kicsit izmosodjak...de ha ezek nelkul soaktnnm lehet elerni..:)
2011. febr. 8. 19:52
7/11 Da puta madre válasza:
Tényleg lehet? Nem tudtam. Mindegy, hogy hogyan viszed be, csak vidd be.(az "adalék" csak vicc volt)
9/11 A kérdező kommentje:
utolso menj es szopj egy kis apatejet hogy nojjon a agyad ha izmod mar nincs semmi...f@szgyuro...gypsi
2011. febr. 9. 16:29
10/11 anonim válasza:
Kérdező, húzzál vissza anyádba...
Milyen alapon pattogsz? A kérdésed és a hozzáállásod alapján írtam meg az előző válaszom. Nem hiszem, hogy izmos lehetsz, főleg, ha ilyen balf@szságokat kérdezel, de, ha szeretnéd szívesen összefutok veled egy sötét sikátorban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!