Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Olyan izmokat el lehet erni...

Olyan izmokat el lehet erni termeszetes uton mint amilyenek vannak a body buildereknek?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy kulonbozo adalekok nelkul pl: protein, kreatin, stb..
2011. febr. 8. 18:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
még akkor se ha csak ilyen "adalékokat " szedsz
2011. febr. 8. 18:29
 2/11 anonim ***** válasza:

mondj példát, hogy kire gondolsz! nagyon nem mindegy ám...

egy profi versenyzői szintet nem lehet elérni cucc nélkül, viszont nagyon sok mindent el lehet érni nélküle, genetika függő

2011. febr. 8. 18:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet ugyanazt elérni csak naturál módon.Se ők,se Isten nem tudja mennyi mérget,szteroidot és ki tudja miket nyomkodnak magukba,hogy akkorák legyenek amekkorák..... A protein,kreatin kombónál nem is kell tovább menni.Azokkal is nagyon szépen ki lehet dolgozni magad.Persze kajával is.
2011. febr. 8. 18:59
 4/11 Da puta madre ***** válasza:
Protein nevű adalék nélkül nem hogy olyan szintet,hanem semmit nem lehet elérni...
2011. febr. 8. 19:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Kajával is be lehet vinni,nem csak adalék formájában....
2011. febr. 8. 19:04
 6/11 A kérdező kommentje:
nem gondoltam kulonosen senkire csak lattama googleben kepeket es arra gondoltam...mert en is szeretnek keveset gyurni h kicsit izmosodjak...de ha ezek nelkul soaktnnm lehet elerni..:)
2011. febr. 8. 19:52
 7/11 Da puta madre ***** válasza:
Tényleg lehet? Nem tudtam. Mindegy, hogy hogyan viszed be, csak vidd be.(az "adalék" csak vicc volt)
2011. febr. 8. 20:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, neked nem...
2011. febr. 9. 02:47
 9/11 A kérdező kommentje:
utolso menj es szopj egy kis apatejet hogy nojjon a agyad ha izmod mar nincs semmi...f@szgyuro...gypsi
2011. febr. 9. 16:29
 10/11 anonim ***** válasza:

Kérdező, húzzál vissza anyádba...

Milyen alapon pattogsz? A kérdésed és a hozzáállásod alapján írtam meg az előző válaszom. Nem hiszem, hogy izmos lehetsz, főleg, ha ilyen balf@szságokat kérdezel, de, ha szeretnéd szívesen összefutok veled egy sötét sikátorban...

2011. febr. 9. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!