Melyik football poszt a legmegfelelobb nekem?
Fobb tulajdonsagok:
Kb 165 cm magas..54 kg. Futasbol minimum 18 khm oraval,de maximum 28 khm oraval futok. Rugo erossegem atlagos. Ez kb 40 meter. Vedokepessegem eleg gyenge..nagyon nehezen szerzek meccseken labdat. A szereles picit jobban megy. Celozni egesz jo vagyok...magas passzaim jok es a lapos passzaim is. Futo kepessegem nem nagy..tehat hamar elfaradok (foleg ha meleg van) de akarterom segitsegevel mindig a maximalisat nyujtom. Hatvedet azert nem ajanlanam magamnak mert nagyon nem tudok vedekezni. A kozeppalyasnal rengeteget kell futni es gyorsnak lenni nagyon. Es en nem arrol vagyok hires hogy mindenkit lefutok. Csatarnak szerintem gyenge a fizikumom. Esetleg a balfuto? Vagy jobbfuto? Szerintetek?
1. Valaszolonak: en is arra tudok gondolni mert mar jatszottam ott egy kisebb bajnoksagba es 3 meccs alatt adtam 2 golpasszt meg rugtam 1 golt.
2. Valaszolonak: szopjal mar le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!