Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan győzzem le az izgulást?

Hogyan győzzem le az izgulást?

Figyelt kérdés
Ha meccs van, mindig izgulok, és sokkal rosszabbul teljesítek mint edzéseken. Edzésen eléggé jól megy aminek örülök is, de amikor meccs van.. Mint ha eltűnne a tudásom, és ez rohadtul idegesít.. Mit tudnék tenni?

2017. jún. 24. 14:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem általában mindig úgy volt kezdetben, hogy meccs előtt nagyon izgultam, viszont ahogy pályára léptem, minden lehalkult/eltűnt körülöttem és csak a meccsre koncentráltam, az izgulás is elszállt. Persze volt olyan, hogy pályán is izgultam 1-1 fontosabb meccsnél, és mikor már ezerrel dobogott a szívem és úgy éreztem hogy nem fog menni, ki szeretnék szállni, na akkor vettem pár mély levegőt, kiegyenesedtem ahogy csak tudtam (szinte mintha én lettem volna akkor a világ közepe) és felsoroltam magamnak mindazt, amiért én most épp ott állok a meccsen, hogy az edző hisz bennem, hogy letettem valamit az asztalra, mert ha nem így lenne akkor most nem én állnék ott, hogy többször is bizonyítottam a tudásom, egyszóval nincs okom izgulni, mert nincs olyan hogy elrontom, igenis megcsinálom és mindenki büszke lesz rám.

És hidd el, a nézőközönség se csak téged néz, többen vagytok a pályán és sosem egy emberen múlnak a dolgok.

Egyébként én focizok. 19/L

2017. jún. 24. 15:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a választ!!
2017. jún. 24. 21:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha gondolod majd írj, hogy sikerrel jártál e :)
2017. jún. 24. 22:02
 4/6 anonim ***** válasza:
az izgulás izom- és agyi teljesítményroncsoló. Szerintem mostmár félni fogsz izgulni
2017. jún. 26. 16:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az épp ezért kérdeztem..
2017. jún. 26. 16:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Gondoltam egy poén feloldja az embert.
2017. jún. 26. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!