Hogyan győzzem le az izgulást?
Nekem általában mindig úgy volt kezdetben, hogy meccs előtt nagyon izgultam, viszont ahogy pályára léptem, minden lehalkult/eltűnt körülöttem és csak a meccsre koncentráltam, az izgulás is elszállt. Persze volt olyan, hogy pályán is izgultam 1-1 fontosabb meccsnél, és mikor már ezerrel dobogott a szívem és úgy éreztem hogy nem fog menni, ki szeretnék szállni, na akkor vettem pár mély levegőt, kiegyenesedtem ahogy csak tudtam (szinte mintha én lettem volna akkor a világ közepe) és felsoroltam magamnak mindazt, amiért én most épp ott állok a meccsen, hogy az edző hisz bennem, hogy letettem valamit az asztalra, mert ha nem így lenne akkor most nem én állnék ott, hogy többször is bizonyítottam a tudásom, egyszóval nincs okom izgulni, mert nincs olyan hogy elrontom, igenis megcsinálom és mindenki büszke lesz rám.
És hidd el, a nézőközönség se csak téged néz, többen vagytok a pályán és sosem egy emberen múlnak a dolgok.
Egyébként én focizok. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!