Mi a véleményed a futball- huliganizmusról, a sportpályákon egyre gyakrabban előforduló verekedésekről?
Figyelt kérdés
Sajnos egyre több pályán szabadul el a pokol, s nagyon ugy tünik, hogy sok ember nem is a meccs, a sport, hanem a hecc, a "buli" kedvéért megy ki.2010. máj. 14. 15:46
1/9 anonim válasza:
Amíg nem tudtam, mi megy a franciáknál, addig azt hittem, hogy a magyar futballhuliganizmus rossz.
Nyilván elítélem, hiszen régen még minden probléma nélkül ki lehetett vinni a kisebb gyerekeket is egy-egy meccsre, és még élvezték is volna. Ma már nem merném ezt megcsinálni, mert nincs szükségem arra, hogy veszélybe kerüljenek néhány idióta huligán vagy rendőr miatt.
Nyilván csak akkor lehetne hatékonyan fellépni, ha a felelősöket azonosítani lehet, pl jegyet csak személyivel lehetne venni.
2/9 anonim válasza:
Szerintem mivel manapság nincsenek európában háborúk, az erre hajlamos emberek ezzel vezetik le a feszültséget, ami rájuk rakódott a hétköznapok folyamán.
3/9 anonim válasza:
Egyre gyakrabban elofordulo hulliganizmus?
Pont, hogy lealdozoban van, angliaban volt a csucsa, kb 20 eve. Nezz utana, mielott ilyen hulyesegeket kerdezel.
4/9 anonim válasza:
Én rendszeresen jártam mérkőzésekre -kosár,kézi,foci- most már nem járok,mert nem bírom hallgatni az úgynevezett "b" közepesek ocsmány ordítozásait,pláne ha átmegy fizikai brutalitásba.Nemegyszer kivittem magammal a fiamat is -öt éves- aztán a következő pár nap azzal telt,hogy el kellett neki magyarázni,hogy az amit ott hallott nem az irodalom része,szóval inkább elkerülöm az otthon egyébként papucsállatként viselkedő úgynevezett szurkolókat!Persze tisztelet a kivételnek...
5/9 Gyenes Tamás Nűnű válasza:
rohaggyanak meg ott, ahol vannak a huligánok.
6/9 A kérdező kommentje:
A második hozzászólóval vitatkoznék, hisz sajnos a mai napig is negativ esemény a stadion és az egész város pl. egy DVTK. vagy Fradi meccs , legtöbb helyen mintha háborus övezet lenne. Szomoru még az a tény is, hogy mostanában nem csak a futball meccseken, hanem pl. vizilabda, jéghoki meccseknél is előfordulnak a rendbontások.
2010. máj. 25. 20:13
7/9 TheHutyutyu válasza:
több pályán elszabadul a pokol hol éltek ti emberek valamikor Magyarországon volt huliganizmus de ma már nincs.
8/9 anonim válasza:
van, mai napig is... nem ez az ország problémája, h egy meccs utan van egy kis mozgás, stadionban kis kerítésrázás.... fogalmatlan vagy.... aki nincs benne, sose lát bele kívülről...
9/9 TheHutyutyu válasza:
Nem úgy értettem hogy egyáltalán nincs huliganizmus Magyarországon igen vannak búnyok de többnyire lényegtelen hanem úgy értettem hogy már nincsenek olyan látványos tömegverekedések mint mondjuk 10 évvel ezelőtt. A komoly hool arcok meg többsége abbahagyta ezt a életmódot. Az új generáció meg inkább lekvárokból áll mint sem komoly brigádról, Magyarországon leginkább ultrák vannak de azok nem sok vizet zavarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!