Europai futball VS. Amerikai futball. Melyiket szereted jobban?
Figyelt kérdés
NFL, foci, amerika, football, sport2011. nov. 15. 20:46
2/17 anonim válasza:
európai
amerikai se rossz, de engem zavar h 4 órás meccsek lesznek a 60 perc játékidőből...
3/17 A kérdező kommentje:
En mindkettot szeretem...Engem spec nem zavarnak a leallasok, nagy showk vannak a szunetekben:D
2011. nov. 16. 13:46
5/17 Zakathol válasza:
Persze hogy 4 órás lesz egy meccs. Azért ez nem teljesen úgy működik mint az európai foci. Minden egyes támadás terv szerint működik, amit a védelem függvényében állandóan variálni kell. Alapvetően lassabb a játékmenet - egy labdaindítás átlagban tart vagy 10 másodpercig, utána a játék megáll (sikertelen passz, sack, tackle végett), így új indításra van szükség.
Egy ilyen meccset lezavarni 60 perc alatt...kb 4 támadásra ha lenne idő :D
7/17 anonim válasza:
Mi az hogy európai vagy amerikai? Egy fajta foci van. Amit amerikai"foci" néven emlegetnek annak köze nincs az igazi focihoz, nem is értem hogy merték ezt a nevet adni neki. Ha márt kitalálták ezt a baromságot adhattak volna neki valami nevet is, nem lenyúlni egy már meglévő sportág nevét
8/17 anonim válasza:
európai foci természetesen mivel én is azt játszok így nekem az a szerelmem :D
17/L
10/17 anonim válasza:
amerikai! az eu foci meg soccer. nincs itt semmi lenyulasrol szo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!