Miért mondja mindenki ezt "A világ legjobb csapata" szöveget a Barcelonára?
Örülök, hogy sikerült valamennyire meggyőzzelek, egyébként engem is meglepett az Atletico idézőjeles teljesítménye, szorosabb meccset vártam.. Nagy formában van a Real az biztos, mostmár tényleg a Juve az egyetlen aki képes lehet őket megállítani. Bár néztem az elődöntőt, egyébként a Monaco egyáltalán nem játszott rosszul, lebecsültem őket. Ha Juve-Real döntő lesz, akkor egyértelműen azon fog múlni a meccs, hogy a Juve védelme hogy fog muzsikálni, az eddigi meccseken kifogástalanok voltak, bár Barzagli így 35 évesen már kevésnek tűnt nekem, többször is megverték 1v1-ben, de a többiek rendben voltak.
Az Atletico-Barca "párharchoz" igazából nem tudok sokat hozzáfűzni, én úgy gondolom, hogy az Atletico sokkal biztosabban játszik, kevesebb az esélye a nagy buktának, mint a Barcánál, viszont ha a játéka maximumát nyújtja a Barca, akkor erősebb (lásd az El Clasicot), ezért jut általában tovább az Atletico. Ami kérdés, hogy ha Griezmann elmegy a nyáron, akkor hogy fogják pótolni, mert ő az Atleti támadójátékának kulcsfigurája, egy világklasszis, amúgy durva hogy az Atletico milyen defenzív játékot folytatnak, mennyi elképesztő támadót neveltek ki, vagy foglalkoztattak, Agüero, Forlán, Costa, Falcao, Griezmann..
,,. Én úgy érzem a Barcának azért nehéz eljutni a döntőig, mert már megkap egy Napolit, PSGt, lehet akár egy Man Cityt is rosszabb napján és simán kipottyan, az Atléticoból még azt kinézem, h simán továbbjutnak ezeken és egyszer-egyszer meg ha összekerülnek a négy közt egy naggyal talán legyőzik őket,"
ezzel teljesen egyetértek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!