Szerintetek ki (kik) a világ legjobb középpályásai?
Sok mindenkit lehet mondani erre, az első válaszoló által leírtak mellett Iniesta, Modric, Özil, stb. a leggyakoribb válasz még.
Akit én nagyon hiányolok a legtöbb ember felsorolásából, az Kanté. A Leicester bajnoki címében, és a Chelsea idei menetelésében egyaránt oroszlánrészt vállalt. Az egyik leginkább labdaügyes védekező középpályás akit valaha láttam, emellett megvan a sebessége, plusz a saját tizenhatostól az ellenfél térfelének harmadáig bárhol képes megszűrni a középpályát, ami tök jó alapot jelent mind a kontrafocihoz (Leicester), mind a domináns, építkezős focihoz (Chelsea meccsek, egy betömörült kiscsapat ellen).
Nyilván könnyebb rámondani egy irányítóra/tkp-ra, hogy milyen rohadt jó a játéka, meg milyen veszélyes, még néhány box-to-box középpályást is megemlít mindenki, de ne feledkezzünk meg a vkp-król se! :)
Modric, Vidal, Casemiro, Aránguiz.
(Szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!