Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Vannak-e ötleteitek egy...

Vannak-e ötleteitek egy újonnan induló focis honlaphoz?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy focis honlapot csinálni aminek azért legyen egy kis nézettsége is.

Természetesen hírek, tabellák meg infók a klubokról az alap, de jó lenne kitalálni még valami különlegességet ami felkeltené az olvasók figyelmét. Akár valami olyan ötlet amit a nagyobb sporttal foglalkozó portálok nem tudnak megvalósítani (pl egy privát honlap sokkal közvetlenebb, olvasóbarát lehet).

Ha bármi javaslatotok van akkor szívesen várom őket

2010. máj. 10. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Szóval szeretnél egy népszerű oldalt, de nincs egyetlen érdemi ötleted sem hozzá?

Bravo, gratulálok b+.

Feltétlenül csináld meg, biztos nagy siker lesz.

2010. máj. 10. 18:02
 2/7 A kérdező kommentje:

Ha a kérdésemet és a hozzá tartozó kiegészítést figyelmesen elolvastad volna láthatnád, hogy ezek az alap ötletek hogy hírek, tabellák, csapatok történetei, fogadási tanácsok vagy például vb beharangozó már mind-mind fejben vannak, csak az ilyen honlapokból Dunát lehet rekeszteni és inkább nézi meg az ember pl az nso-t mert ott sokkal több szerkesztő van, jobb minőség, több infó amivel nem lehet felvenni a versenyt.

Ezért várok valami egyedibb ötletet is, ami megfoghatja az olvasókat.

2010. máj. 10. 18:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Láttam az ötleteidet, csak azok nem ötletek. Pont ahogy te is irtad, ezeket már megcsinálták ezren, felesleges még egy. A tömegből kiemelkedéshez kell az ötlet, és neked nincs. Akkor mégis mit akarsz?

Majd az megcsinálja a tömegből kiemelkedő oldalt, akinek mondjuk van annyi sütnivalója, hogy olyan dologgal álljon elő, ami kiemelkedik a tömegből.. Fair enough szerintem.

2010. máj. 10. 18:14
 4/7 A kérdező kommentje:

Ezekkel én is tökéletesen tisztában vagyok és éppen ezt a megszokottól eltérő ötletet keresem amolyan 'látogató-csalogatónak'. Addig én se csinálnék semmiképp honlapot amíg ilyen nincs.

Sok kis honlapot láttam akiknél látszik hogy több hétig tölthettek fel rájuk adatokat, képeket stb csak hát senkit se érdekelt...

2010. máj. 10. 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Mennyi pénzt szánnál erre?
2010. máj. 10. 18:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Miért egy 20asért már van ötleted? :P
2010. máj. 10. 18:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem. Csak ha olyan összeget tudsz áldozni a kezdésre amivel tényleg lehet népszerű sport-témájú honlapot üzemeltetni akkor lehet érdemes belekezdeni.

De mondjuk sokan úgy vágnak neki, hogy pár tízezer forintból akarnak maradandót alkotni és csodálkoznak, hogy lesz majd heti 100-200 látogatójuk, hiába ötletes az oldal.

Mondjuk várj, egyáltalán miről beszélünk? Mik a céljaid? Mert ha csak egy blog-szerű kis valamit akarsz a haveroknak meg a betévedőknek akkor nem szóltam. :)

2010. máj. 10. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!