Vannak ötleteitek mit gyakorolhatnék saját boxzsákommal?
Figyelt kérdés
2009. okt. 23. 08:36
1/6 A kérdező kommentje:
illetve boxzsákomon
2009. okt. 23. 08:53
2/6 anonim válasza:
Pl boxolni ? Hogy hangzik ? Ütés-rúgás kombók , stb.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem mondod?! De én csak kar munkát szeretném fejleszteni, azon kivül ez már nekem is eszembe jutott kedves első válaszoló!
2009. okt. 23. 09:49
4/6 anonim válasza:
Hali! Szerintem a Ju-jitsu ütéstechnikái nagyon jók,használhatók utcán is,és erősítésnek is nagyon jók,a technikát is fejlesztik,ha kombozod őket.
Egyenes ütés egyik kézzel,majd másikkal,utána egy rúgás. Egyenes ütés egyik kézzel,másikkal horog,utána megint a másikkal egy keresztirányú ütés. Jobb-bal felütések (horog). Egy fejre,egy gyomros horog,egy fejes keresztirányú ütés. Kereszt-kereszt-horog-horog. Első kezes ütés,majd rádőlve egész testtel még egy ütés,majd egy ütés az eddig hátul levő kezeddel. Első kezes-ütés,hátsó kezes ütés,balról egy kereszt ütés,és utána belehúzod az arcát a térdedbe. Reméélem valamennyire hasznos volt. Szeva!
5/6 anonim válasza:
Menj el egy edzőterembe inkább, egyedül nem igen fog kialakulni a helyes ütőtechnikád.
6/6 anonim válasza:
ne edzöterembe menj XD ott a sulyokat emelgetik, egyenes , horog felütes komboja kitalalsz valamit,,,,a vegere fejelgessed a boxzsákot (kemeny fejü leszel) latogass el egy pár boxedzesre ott 2 het alatt be lehet gyakorolni az üteseket , utana meg vár a kis zsákocskád:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!