Hogyan gyakorolhatnék egy kis önkontrollt a következő esetben?
Jobbat nem tudok, szerintem tereld el a gondolataidat! Járj el bulizni, ismerkedj, flörtölj!
És ha nagyon magad alatt vagy, akkor a következő gondolattal józanítsd ki magad:
A pasi biztos helyes, kedves(...), és biztos megvolt köztetek a bizsergés, de NŐS!!! Bármit mondott is neked, hidd el, soha(!) nem hagyná el a feleségét egy másik kapcsolatért. Az ilyen férfiaknak nincs ehhez bátorságuk. Talán azt mondta, hogy nem jönnek ki a feleségével: ha igazán így lenne, akkor már rég külön lennének. Ez tuti!
Ja, és az is jusson eszedbe, hogy kutyából nem lesz szalonna: ha el is hagyta volna érted a feleségét, akkor veled is ugyanilyen könnyen megtehetné ugyanezt pár év múlva, mikor igazán kitör rajta a kapuzárási pánik.
Hogy a blog olvasgatásról hogyan állj le? Hát erre csak azt tudom mondani, hogy "csak azért se tedd". Semmi nem változna, gondolj arra amit fentebb írtam :)
És ha már nagyon nagyon olvashatnékod van, végy erőt magadon, csípd ki magad, és menj el fagyizni, vagy ülj be valahová a barátnőiddel. Hidd el, csomó pasit lehet becserkészni, csak tartsd nyitva a szemedet :)
Tök értelmes, jófej fiatal lánynak tűnsz, többet érsz, mint hogy második legyél!
23/L
Én is remélem! Csak ügyesen! :) Jusson eszedbe mindig (vagy akár mondogasd is), hogy "Sokkal jobbat érdemlek!" :)
Kitartás, hidd el, hosszú távon megtérül! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!