Chelsea vagy barca? Melyik jobb? indokokat is lecci
szerintem hogy melyik jobb azt csak akkor lehet eldönteni ha játszanak.. és hát tavaly a barca jutott tovább.
Viszont azt még a legkeményebb barca drukkerek is elismerik hogy az egy elcsalt meccs volt 5-6 meg nem adott chelsea 11-essel. ebben voltak véleményes esetek de volt 3-4 egyértelmű (pl kezezés) - és vannak videók amiken látszik hogy még a bíró is jó szögben volt.. egyszerüen Platini azt mondta h nem lesz angol angol döntő mert kevesen fogják nézni, mivel a másik ágon 2 angol volt, ezért maradt a chelsea akit elintézhettek
Bár egyik csapatot sem igazán szeretem,mert l'pool drukker vagyok,el kell ismerni,hogy a Chelsea a jobb,mellesleg ha a Barcában Messi nem lenne,akkor közel nem érne el ilyen eredményeket a klub.Chelsea-ben pedig ott van essien lampard cole drogba...
De ez az egyéni véleményem
Én fanatikus Barca rajongóvagyok.A játéka a legszebb a világon.De elismerem,a Chelsea is eléggé jó.tavaly igaz h volt pár megnemadott 11es,de aztmondom h a játékvezető vezeti a meccset.És nem csak messi van a barcának,Xavi,Inieste,Alves,Puyol...
Nekem mondjuk maga az angol futball nem tetszik.de nincs ien h jobb.Mert 1X ez nyer,1X az. 2000,2001 es szezonban a Barca kiütötte 5-3 ra (összesítésben) a BL 4-ed döntőben a Chelseat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!