Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Chelsea vagy barca? Melyik...

Chelsea vagy barca? Melyik jobb? indokokat is lecci

Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
39%

szerintem hogy melyik jobb azt csak akkor lehet eldönteni ha játszanak.. és hát tavaly a barca jutott tovább.

Viszont azt még a legkeményebb barca drukkerek is elismerik hogy az egy elcsalt meccs volt 5-6 meg nem adott chelsea 11-essel. ebben voltak véleményes esetek de volt 3-4 egyértelmű (pl kezezés) - és vannak videók amiken látszik hogy még a bíró is jó szögben volt.. egyszerüen Platini azt mondta h nem lesz angol angol döntő mert kevesen fogják nézni, mivel a másik ágon 2 angol volt, ezért maradt a chelsea akit elintézhettek

2010. máj. 7. 20:31
 2/9 anonim válasza:
94%
Szerintem a Barca jobb. Az ő játékukat sokáig is tudom nézni, mert olyan jól játszanak.
2010. máj. 7. 20:43
 3/9 anonim ***** válasza:
27%
nincs olyan h jobb
2010. máj. 8. 01:11
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
tavaly a BL-be a barca jutott tovább, de amikor még Murinho volt a Chelsea edzője kétszer kiütötték a Barcelonát :D
2010. máj. 8. 09:37
 5/9 anonim ***** válasza:
26%

Bár egyik csapatot sem igazán szeretem,mert l'pool drukker vagyok,el kell ismerni,hogy a Chelsea a jobb,mellesleg ha a Barcában Messi nem lenne,akkor közel nem érne el ilyen eredményeket a klub.Chelsea-ben pedig ott van essien lampard cole drogba...

De ez az egyéni véleményem

2010. máj. 8. 16:13
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
Bajnok a Chelsea! A Barca még elbukhatja. De szerintem nem fogja. Mindkettő jó csapat. Ha összekerülnek a BL-ben, mindig nagy meccs kerekedik ki.
2010. máj. 9. 23:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyik sem a kedvencem, de a Barca jobb, a Chelseaben sok nagy pofájú van, főleg Drogba, és a játék stílusa se jó, csak a szerencsável képesek megverni a nagyobbakat. A Barca teknikás és jól szervezett csapat.
2010. máj. 13. 15:05
 8/9 anonim válasza:

Én fanatikus Barca rajongóvagyok.A játéka a legszebb a világon.De elismerem,a Chelsea is eléggé jó.tavaly igaz h volt pár megnemadott 11es,de aztmondom h a játékvezető vezeti a meccset.És nem csak messi van a barcának,Xavi,Inieste,Alves,Puyol...

Nekem mondjuk maga az angol futball nem tetszik.de nincs ien h jobb.Mert 1X ez nyer,1X az. 2000,2001 es szezonban a Barca kiütötte 5-3 ra (összesítésben) a BL 4-ed döntőben a Chelseat.

2010. máj. 15. 10:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Edig a chelseanek drukoltam de most mar kezdek a barcanak mert atment david villa
2010. júl. 28. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!