Tényleg ennyire reménytelen csapat a Liverpool? Ilyen edzővel, mint Klopp sem tudnak egy ilyen csapatot, mint Swansea elverni? Már 2 gólt kaptak.2004 óta vagyok Pool szurkoló, de már elegem van. : )
Figyelt kérdés
2017. jan. 21. 14:39
1/6 anonim válasza:
Swansea elkezdett költekezni,mellesleg nincs is sz.r edzője a Swanseanak. Bayernesként elfogadnám Kloppot.
2/6 A kérdező kommentje:
Jó,de nézd meg a tabellànkat. :) Plt sosem volt jépes nyerni. Ilyen jàtékosok mellett,mint Mane,Clyne,Firmino,Lallana,és talàn a legjobb Coutinho... Ennyire képesek? :) Ez màr siralmas inkàbb... Alàírom,védelem 0. De egy ilyen csapatot szerintem illett volna 3:0ra elverni,aki utolsó a tabellàn... Na mindegy. Kàr bele a szó. Jöhet ide Klopp,vagy az atya úr isten. Ezek így maradnak....
2017. jan. 21. 14:55
3/6 A kérdező kommentje:
2-2 Firmino lotte mind a 2t. De Ő is olyan mint az idojaras. 4-5 meccs szuperalas ,6-7 meccs semmi. Aztan egy meccs amin 2t is lő. Erre sem lehet alapozni...
2017. jan. 21. 14:57
4/6 anonim válasza:
Én őszintén bevallom Klopp-ot nem tartom nagy edzőnek, bár kétségtelenül szép eredményeket ért el. A Liverpool-ról meg annyi, hogy gyenge a védelme már évek óta és ez látszik is. Meg sok olyan játékos kap szerepet, akik szerintem nem feltétlen alkotnak nagyot. Lallanat kivenném, ahogyan Hendersont is. Sturridgenak több lehetőséget adnék meg vennék egy normális középcsatárt is, mert Firmino nem tipikusan az. Bár vannak jó meccsei, ahogy a mai is, de őt inkább szélre raknám. Ebben a csapatban nincsenek világklasszisok. És ahhoz, hogy bajnokságot nyerj, ahhoz kell egy pár kivételes képességű játékos...
5/6 A kérdező kommentje:
Mindenben egyet értek veled. Kivéve abban,hogy Lallana nem idevaló,meg hogy Klopp nem jó edző. Az összetöbbiben igazad van. Handerson egy hulladék. Ez kétségtelen. Kloppal csak anni a baj,hogy hagyta Skrtel ,meg hagyja Sakhot elmenni. Ez a 2 ember csinàlt valamit. Az összes többi eg, hulladék hàtul. Manevak még jól jàrtak. De ha ezt mibdebki tudja évek óta,hogy rossz a védelem. Akkor a 4 sze.ű miért nem költ arra?:) Na mindegy is...
2017. jan. 21. 19:25
6/6 anonim válasza:
Azóta változott-e a véleményetek srácok? 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!