Mitől lettettek X, Y, Z drukkerek?
Figyelt kérdés
Puszta kíváncsiságból kérdezem. Miért lettetek drukkerei kifejezetten külföldi kluboknak, pl. Juventus, Real, Barca, Manchester, Liverpool, stb? Mi volt az oka?2017. jan. 16. 12:03
1/4 anonim válasza:
A Liverpoolt nem én választottam, hanem a Liverpool választott engem.
2/4 anonim válasza:
Komolyra fordítva a szót, én eredetileg nem néztem külföldi focit, ez kb négy éve változott meg. Bátyám nézte mindig és mára a szívembe nőtt. Része lett mindennapjaimnak.
3/4 anonim válasza:
Talán első futball emlékem még 2000-ből az EB-ről, mikor is a Németek játszottak a Románok ellen. Emlékszem annak akartam szurkolni, akinek jobban tetszett a meze. Mivel a fehér színt nem különösebben kedveltem ezért a románoknak akartam szurkolni, mert ők sárgában játszottak. De már akkor tudtam, hogy magyarként a keleti szomszédainkat inkább utálni kell. Na így esett a választás a németekre. Kb. azóta(5 éves koromtól) lehetek német szimpatizáns természetesen a magyarok mellett. Ez kihatott nálam a klubfocira is, s már kis kölök koromban szerettem a Bayern Münchent. De! Emellett nagyon bírtam a Werder Brement is, mert ott játszott kedvenc játékosom, Miroslav Klose. Aztán, ahogy nőttem fel és kezdtem egyre jobban megérteni a focit és a mögötte álló dolgokat is még inkább vonzott a Bayern. Nagyon jó játékosok fordultak meg ott az évek során, s most is remek képességűek vannak ott. És nem hogy csak jók, hanem sportszerűek is, ami nálam rendkívül fontos tulajdonság. Vélhetően ezért is ragadtam le a német kultúránál, mert nagyon bírom a fegyelmezettségüket az egész ország mentalitását és hozzáállását a dolgokhoz. Emellett még megjegyezném azt is, hogy a Bayern egy gazdaságilag nagyon stabil lábakon álló klub, ami nálam rendkívül fontos szempont. És azt, hogy pénzügyileg is ilyen erős, azt mind csakis saját magának köszönheti. Remekül fel van építve az egész. Imádom. Nem is tudom hogy, hogyan nem lehet szeretni. :D
4/4 anonim válasza:
Szerintem általánosságban el lehet mondani, hogy valaki az adott csapat sikere után válik valamilyen szurkolóvá. Ritka az olyan ember, aki pl. egy frissen kiesett csapat szurkolója lesz.
De ne nézzetek sok biszem-b*szomot, mert káros az egészségre, hiszen van nekünk is focink, igaz eléggé sajátos, de a miénk :)
RIA, RIA, HUNGÁRIA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!