Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Gáz ha két "rivális" csapatnak...

Gáz ha két "rivális" csapatnak szurkolok?

Figyelt kérdés

Liverpool és a Manchester City-ről lenne szó!

A családom hatalmas Liverpool szurkoló ez így eléggé rám maradt már voltam az Anfield-en is meccsen.A City meg úgy jött hogy 7-8 éve kezdtem el focit nézni és akkor kezdett felemelkedni a City és akkor váltak az egyik kedvenc csapatommá amikor oda ment Agüerö meg 3-2 es győzelem a QPR ellen.Szerinted nagyon gáz? Most divat drukker lennék?

#divat #Liverpool #szurkoló #Manchester City #You walk alone #youll never walk alone #Manchester Is Blue
2017. jan. 20. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyobb gáz lenne, ha a Liverpool mellett az Everton-nak szurkolnál. Sok más embernek van egy bajnokságból két olyan csapat, amellyel szimpatizál. Pl. nekem is ma két kedvencem fog egymás ellen játszani a Milan és a Napoli személyében.
2017. jan. 21. 09:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért ők nem ősi riválisok. Én is valami Pool Everton, Schalke Dortmund szintű dologra gondoltam.
2017. jan. 23. 23:37
 3/5 anonim válasza:
Az előző kettő idiótasàgot írt. Azért pont Everton,mert az js liverpooli csapat? Istenem... Az ész "megvan".... Kérdező! Az lenne a gàz,ha Liverpool - M.United szurkoló lennel...:) Én most mondtam le végleg a Liverpoolrol (főleg az utolsó 3 meccse utaán) 9-10 éve arra várok,hogy PL bajnok legyen.... Most itt van Klopp és így sem megy nekik. Reménytelen bagázs... Áttértem a Tottenhhamhoz....
2017. jan. 26. 17:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Kedves 3-as. Az előző kettő nem hülyeséget írt. Szerinted a Mersey-parti derbit miért nevezik derbinek? Nyilván mert a két szurkolótábor imádja és teljesen odavan egymásért...Természetesen az is gáz, ha Liverpool - United szurkoló az ember.
2017. jan. 26. 17:30
 5/5 anonim ***** válasza:
És akkor mi fog történni ha a Liverpool PL-t nyer? Csak úgy kíváncsiságból kérdezem...
2017. jan. 31. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!