Van értelme folytatnom a focit?
Az a helyzet hogy most költözünk és eddig is jartam foci edzésre női csapatba és igazából amióta az eszemet tudom focizok szinte ez az életem.. Csak az a baj hogy most költözünk és ahova megyünk nemigen talatam női csapatot és azon gondolkodtam hogy érdemes lenne fiú csapathoz iratkozni?
15/L
A fontosabb kérdés az, hogy szeretnél/tudnál-e foci nélkül élni, a szenvedélyes nélkül :) Én nem tudom, nem látok bele, de egy fiú csapatban kemény lehet 15 éves lányként.
De talán azzal is érdemes megpróbálkozni, hogy kipróbálsz más sportokat, amik normálisan elérhetőek a környéketeken, hátha valami másba is beleszeretsz.
IGEN
anno ahol játszottam BLSZ 3as csapat, ott volt nő is a csapatban
korábban ő is a női csapatokban tolta, de a pasija által csatlakozott hozzánk
azt mondta, neki nagyon sokat segített az, hogy most fiúk ellen játszik/játszott, így később ha vissza térne a csak női fociba, nagy előnye lenne
(csak annyi, hogy az öltözőben lehet lenne pár cikis pillanat, főleg ha 15-17 éves srácokról beszélünk; de szerintem az is túlélhető, főleg, ha a pályán bizonyítod, hogy vagy annyira 'férfi' mint ők)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!