Nem tudok belsővel rúgni illetve pontosan passzolni. Nagy baj ez? Meg kéne tanulnom "normálisan" passzolni? Más is van ezzel így?
Figyelt kérdés
Nem tudok belsővel rúgni illetve pontosan passzolni. Lőni a láb felső részével szoktam, jól is megy, passzolni meg nem a hüvelykujjam "tövéből" szoktam hanem inkább az alatt lévő résszel. Végülis eddig nem foglalkoztam vele, mert elég pontos így is, csak észrevettem, hogy a többiek nem így csinálják. :S Nagy baj ez? Meg kéne tanulnom "normálisan" passzolni? Más is van ezzel így?2010. máj. 2. 17:20
1/5 anonim válasza:
örülj, hogy te különbözöl, de ugyanolyan hatékony vagy mégis.
2/5 anonim válasza:
szerintem belsővel a legegyszerubb és a legpontosabb, de ha neked megy úgy is akkor nincs vele gond :)
3/5 anonim válasza:
én úgy tanultam meg régen, hogy sokat gyakoroltam.. volt egy fal, azon egy illesztés (csík) és azt próbáltam eltalálni, egyre messzebbről.. gyakorlás kérdése.
4/5 anonim válasza:
Nézd! Ha nem tudsz belsővel rúgni, akkor úgysem hiszem, hogy olyan magas szinten focizol, a haverokkal, vagy egy gyengébb iskolai meccsen meg úgyis mindegy.
5/5 A kérdező kommentje:
igen csak hobbiból focizom de akkor is..
2010. máj. 3. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!