Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Nem tudok belsővel rúgni...

Nem tudok belsővel rúgni illetve pontosan passzolni. Nagy baj ez? Meg kéne tanulnom "normálisan" passzolni? Más is van ezzel így?

Figyelt kérdés
Nem tudok belsővel rúgni illetve pontosan passzolni. Lőni a láb felső részével szoktam, jól is megy, passzolni meg nem a hüvelykujjam "tövéből" szoktam hanem inkább az alatt lévő résszel. Végülis eddig nem foglalkoztam vele, mert elég pontos így is, csak észrevettem, hogy a többiek nem így csinálják. :S Nagy baj ez? Meg kéne tanulnom "normálisan" passzolni? Más is van ezzel így?
2010. máj. 2. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
örülj, hogy te különbözöl, de ugyanolyan hatékony vagy mégis.
2010. máj. 2. 17:59
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem belsővel a legegyszerubb és a legpontosabb, de ha neked megy úgy is akkor nincs vele gond :)
2010. máj. 2. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:
én úgy tanultam meg régen, hogy sokat gyakoroltam.. volt egy fal, azon egy illesztés (csík) és azt próbáltam eltalálni, egyre messzebbről.. gyakorlás kérdése.
2010. máj. 2. 21:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Nézd! Ha nem tudsz belsővel rúgni, akkor úgysem hiszem, hogy olyan magas szinten focizol, a haverokkal, vagy egy gyengébb iskolai meccsen meg úgyis mindegy.
2010. máj. 3. 16:32
 5/5 A kérdező kommentje:
igen csak hobbiból focizom de akkor is..
2010. máj. 3. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!