Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan tudnék megélni sportfoa...

Andrisking kérdése:

Hogyan tudnék megélni sportfoagásbol?

Figyelt kérdés
2016. dec. 11. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:
sok szerencsével, és nagy tétekkel xd
2016. dec. 11. 14:11
 2/8 Szergej55 ***** válasza:
Ügyesen fogadsz.
2016. dec. 11. 14:17
 3/8 anonim válasza:
71%
Nem lehet megélni belőle, hosszú távon csak bukni fogsz...rengeteget.
2016. dec. 11. 14:32
 4/8 MrPifta ***** válasza:
Amit én használok, az elméletben működik, ha eleve sok pénzed van. De eddig mindig elfogyott a kevéske pénzem, 100.000 HUF-ot már buktam vele
2016. dec. 12. 12:26
 5/8 anonim ***** válasza:
kell jó kapcsolat a csapatokal és le kell tenni nekik is az oda járót, hogy az eredmény biztos legyen. Nem tisztességes, de ez így biztosan működik, amíg be nem rácsozzák az eget is fölöttettek. Na de ezt nem komolyan mondtam. :)
2016. dec. 12. 13:48
 6/8 anonim válasza:
Te leszel Andy Vajna.
2016. dec. 12. 14:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Az odds-ok úgy vannak kitalálva, hogy a bukméker csak nyerhessen hosszú távon, ebből az következik, hogy a fogadó meg bukni fog. Egyetlen esélyed a nyerésre, ha te vagy a bukméker.
2016. dec. 12. 16:40
 8/8 MrPifta ***** válasza:
Majdnem. Az oddsok úgy vannak kitalálva, hogy a bukméker biztosan nyerjen AZONBAN vannak, akik a több felhasználó kárára nyernek. Szóval a bukméker tudja, hogy páran nyernek, és sokan veszítenek.
2016. dec. 12. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!