Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mire és hogyan gyúrjak hogy...

Mire és hogyan gyúrjak hogy erősebbet rúgjak és hogy gyorsabban fussak?

Figyelt kérdés
fejleszteni akarom ezt a 2-t,vékony vagyok de attól még ha gyúrok fejlődhet-e ez a 2 tuljadonság,mit javasoltok még?THX
2010. máj. 1. 23:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Amire gondolsz,szerintem a robbanékonysági edzés.Focisták,boxolók,pankrátorok,rövidtávfutók edzenek igy.

http://www.youtube.com/watch?v=5GzapLAH3Yk&feature=related

2010. máj. 2. 00:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Prózaian egyszerű: lábra.

Bármelyik konditeremben találsz legalább 3-4 lábazós gépet, csinálj rajtuk 6x6ot azzal a súllyal, amivel még megy. Ettől lesznek izmaid, de hogy robbanékonyak legyenek, kell valami szálkásitó dolog is, pl. futás.

Az első kommentelő videója is jó, csak nagyon eszköz igényes. Ja meg egy apró megjegyzés, lépcsőn NE fuss lefele, mert elesel és qrvára összetöröd magad...

2010. máj. 2. 07:47
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm,azt el is felejtettem odaírni hogy focista vagyok:Dtehát akkor egyszerű lábazógép,valamekkora súly(amit elbírok),és az nem számít hogy így is vékony vagyok?a szálkásítás miatt?
2010. máj. 2. 13:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Nem számít,hogy vékony vagy.Egy héten 2x menj lábazni terembe,legalább 3 nap pihenőt hagyva.

Bemelegítés

lábnyújtás 3x10

gugolás 5x10

lábbicepsz hason 3x10

vádli állva 5x15

A gyakorlatok helyes elvégzésére biztosan találsz olyan oldalt,ami bemutatja.youtubra is beíhatod.

2010. máj. 2. 23:21
 5/7 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm,azért még nyogudtan adhattok további tippeket:D
2010. máj. 3. 01:41
 6/7 anonim ***** válasza:
De ne csak gyúrjál toljál le 10-15 kb 30 méteres sprinteket egymás után, hogy köztük sétálsz vagy 20 métert. Ez rámegy az állóképességre is, az se jön rosszul.
2010. máj. 3. 11:18
 7/7 anonim válasza:
A PANKRÁCIÓ KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
2010. júl. 5. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!