Világ életemben utáltam a sportot. Most még is megtetszett! De nem szívesen csinálom. Hogy lehetséges ez?!
Sikerélmény.
Nekem is asztmám van, mégis tünetmentes.
Azért mert ahelyett hogy kerültem volna sportot, csináltam.
Le tudod te is győzni, csak kitartás kell.
Betegségedből kifolyólag nem sportolhatsz sokat, így úgy gondoltad, egyszerűbb, ha egyáltalán nem is sportolsz. Aztán egyszer, amikor kipróbáltad, rájöttél, hogy ez jó.
Persze nem születtél úgy, hogy tudtál focizni, így aztán kicsit ügyetlen voltál. A többiek (akik úgy gondolják, hogy ők már az édesanyjuk méhében is bajnoki meccseket játszottak) pedig kiröhögtek, mert hát "ennyire béna nem lehetsz". Ez érthető módon elvette a kedved. Az elsős gyereknek is elveszi a kedvét az iskolától a fekete pont.
Aztán meg kipróbáltad a röplabdát. Az megint tetszik. Majd ha abban is rádmondja valaki, hogy béna vagy, lehet, hogy attól is elmegy a kedved. Ez így működik. Ezen nincs mit csodálkozni.
Asztmás voltam, de homeopátiás kezeléseknek hála, ma már tünetmentes...
Akkor válassz egy olyan sportot, amiben nem kell annyit rohanni.
Attól is erősödsz, és idővel jobban fog menni minden!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!