Egesz eletemben bantottak, hogy nem sportolok. Szeretnék kondiba jarni, tudnatok segiteni? 15f
Én is szeretnék elkezdeni kondiba járni, mehetnénk együtt ha pesti vagy és közel laksz... :D Am jah úgykéne h látszódjon is valami...
17F
Bodybuilder.hu
A másik meg h nagyon nem vagy elkésve semmiről, ne érezd azt, h már késő elkezdeni.
Én 18 évesen kezdtem el a testépítést.
A lényeg, h rendszeresen járj le és figyelj oda mit hogy merre.
amúgy a kondi nem sport hanem testépítés...
én is 15 voltam mikor elkezdtem járni, bár 18 évesen abbahagytam az egyetem miatt, de azóta újrakezdtem.
nah..nem akartam még elküldeni az előző üzit.
szóval a lényeg a rendszeresség és a fokozatosság.
Az étrendre is figyelni kellene mivel azzal elősegíted a fejlődésed.
Ezekre mind találsz leírásokat a neten.
Elején szerintem heti 3 nap elég(persze én mindig is 3 napot csináltam 1 héten).
Nem az óraszám a lényeg hanem a minőség. Én 1,5 óránál többet soha nem voltam egyszerre a kondiban, de lehet még sokat is mondtam. (kivétel a 2004es eb idején mert a kondiban volt egy tv és nem akartam otthagyni a meccset :D)
Nem akarok edzéstervet írogatni neked mert erre vannak okosabb emberek a testépítő oldalakon/fórumokon. És idővel majd magad is tudod formálni az edzésterved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!