Mit gondoltok erről? Jelentkezzek? FOCI. (többi lent)
Fault az azt hiszem szabálytalanság,vagy valami hiba.
Szöglet. Hmm. Ez egy alapfogalom,baj,ha még nem tudod. Akkor van szöglet,ha az ellenfeletek támad a ti kaputokra,és a te csapattársadról megy ki a labda a gólvonalon. Ilyenkor az egyik szögletzászlónál el lehet végezni a szögletet,általában felívelik fejelésre,de van kis-szöglet is,amivel közelebb kerülhetnek a kapuhoz.
Fordítva is igaz. Ha ti támadtok,és egy ellenfélről megy ki a labda a gólvonalon,akkor ti végzitek el a szögletet.
Ha viszont nem ellenfélről megy ki hanem rólatok,akkor kirúgás van. (Fordítva is,ha védekeztek és az ellenfél rúgja ki akkor nektek van kirúgás)
A dekázás nem nagyon függ össze a focival. Ha nem tudsz dekázni,lehetsz jó focista,és ha tudsz,az nem jelenti azt,hogy focizni is jól tudsz. Igaz,hogy a labdakezelést,stb.-t javítja.
Én idén kezdtem focizni egy lány csapatnál,és már bajnoki meccseken is játszottam. Szerintem nyugodtan állj be a fiúkhoz ha szeretnél,de sokkal jobb lányokkal focizni. (A fiúk általában nem passzolnak lányoknak,ilyen korban nem nagyon fogják fel,hogy ők is képesek bármire. :) ) Javaslom,ha tényleg komolyan szeretnél foglalkozni a dologgal,akkor menj egy lány egyesülethez. Aztán lehet,hogy majd találkozunk egy bajnoki meccsen! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!