Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit gondoltok erről? Jelentkez...

Mit gondoltok erről? Jelentkezzek? FOCI. (többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nagyon szeretnék beállni a suli focicsapatába, azt mondták a fiúk, hogy beállhatok ha szeretnék, viszont nem szeretném égetni magam. Mindössze 2x fociztam 1-1 órácskát pár haverommal, de nem tudok jól játszani. De kázni sem tudok csak úgy kb. 5öt, de azt mondták, hogy ez nem függ össze.Imádom a focit, bár nem ismerek minden szabályt. Nagyon szeretnék megtanulni, jól focizni, édesapámis nagy focista <3 Meg szeretnék olyan lenni mint fb-onazok a lányok akik dekázgatnak videóban. Azt mondták, hogy sosem késő elkezdeni. Kérlek szépen titeket írjátok le lényegében a foci szabályait (pl. mit jelent a fault, szöglet stb.) Tudom ezekre rá kereshetek, de szeretném tőletek is látni, illetve elolvasni. Pár jó tanács? Tapasztalat?Lányok ti fociztatok? Szerintetek jelentkezzek? Kérlek ne cikizzetek ki, ez minden álmom. Köszönök mindent előre is.

2016. szept. 23. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem kerd meg apukad hogy tanitson. Nem olyan konnyu sport aki jo benne az altalaban kisgyerek koraban kezdi. Lanyok akik a youtubon trukkozgetnek meg nem feltetlen fociznak jol de mivel hajlekonyak ezert a trukkok meg neha konyebben is mennek de persze evek munkaja van benne. Ha tudsz 5ot dekazni az egesz jo. A szabalyokat olvasd el netrol azt hosdzu lenne ide leirni. Sok sikert hozza. Jelentkezz nyugodtan a csapatba. De ha van lehetoseg inkabb olyanba ahol csak lanyok vannak (a fizikai adottsagok eleg fontosak a fociban szoval jobban ervenyesulhetsz ha csak lanyok vannak)
2016. szept. 24. 16:35
 2/5 anonim válasza:
Hát először tényleg tanuld meg az alapokat. Mert ha így jelentkeznél tényleg leégetnéd magad meg ha ennyit fociztál összesen akkor még egy "kicsit " játssz,hogy jobb legyél és azután jelentkezz!
2016. szept. 24. 22:33
 3/5 BrekiX ***** válasza:

Fault az azt hiszem szabálytalanság,vagy valami hiba.

Szöglet. Hmm. Ez egy alapfogalom,baj,ha még nem tudod. Akkor van szöglet,ha az ellenfeletek támad a ti kaputokra,és a te csapattársadról megy ki a labda a gólvonalon. Ilyenkor az egyik szögletzászlónál el lehet végezni a szögletet,általában felívelik fejelésre,de van kis-szöglet is,amivel közelebb kerülhetnek a kapuhoz.

Fordítva is igaz. Ha ti támadtok,és egy ellenfélről megy ki a labda a gólvonalon,akkor ti végzitek el a szögletet.

Ha viszont nem ellenfélről megy ki hanem rólatok,akkor kirúgás van. (Fordítva is,ha védekeztek és az ellenfél rúgja ki akkor nektek van kirúgás)

A dekázás nem nagyon függ össze a focival. Ha nem tudsz dekázni,lehetsz jó focista,és ha tudsz,az nem jelenti azt,hogy focizni is jól tudsz. Igaz,hogy a labdakezelést,stb.-t javítja.

Én idén kezdtem focizni egy lány csapatnál,és már bajnoki meccseken is játszottam. Szerintem nyugodtan állj be a fiúkhoz ha szeretnél,de sokkal jobb lányokkal focizni. (A fiúk általában nem passzolnak lányoknak,ilyen korban nem nagyon fogják fel,hogy ők is képesek bármire. :) ) Javaslom,ha tényleg komolyan szeretnél foglalkozni a dologgal,akkor menj egy lány egyesülethez. Aztán lehet,hogy majd találkozunk egy bajnoki meccsen! :DD

2016. szept. 25. 15:34
 4/5 anonim válasza:
az sem mindegy milyen poszton játszol.próbáld megtanulni milyen rúgást hogy kell.vagy ha kapus vagy azt hogy milyen labdákat hogy védj ki és hogy vetődj hogy ne horzsold le magad.
2016. szept. 25. 21:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, úgy gondoltam csak most írok, hogy legyen egy biztos kijelentés. Tehát holnap van a meccs és 3 fiú 3 lány van a csapatban. Köszönök szépen minden segítséget, aranyosak vagytok. <3
2016. okt. 16. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!