Mit gondoltok arról az emberről, focistáról, aki ha kikap a csapat, akkor odarohan a nőjéhez a lelátóhoz sírni?
Egy blogon találtam, itt vannak a képek. Azt hiszem ez az EB-n készült és kiestek a csoportból is azért sírhatott.
Oké, hogy megcsókolja:
De ezt már nem kellett volna:
Meg ez
Számomra elég fura egy ember lehet ez.
a blogba ahol találtam ilyenek vannak írva róla:
Szerencsétlen, odamegy sírni a nézőtérre a nőjéhez, és véletlenül sem zavarja, hogy a szurkolók ezt látják és még képeket is csinálnak róla. Mindjárt elmondom erről a véleményem.
Na jó ez már sok, odaborul a nő ölébe sírni. Mire jó ez? Így csak szánalmassá válik. Vagy azt akarja, hogy sajnálják, vagy mi a ? Én biztos nem csinálnám, de legalább felvállalja magát, ennyi a jó benne, más nem.
Véleményem erről az, hogy szerintem nem kellene ezt csinálnia, mert így csak sebezhetővé válik nyilvánosan is és többen belerúghatnak, bánthatják. Ez csak az én véleményem, én tőlem ez messze áll, hogy nyilvánosan ezt csináljam. Nem tudom, hogy a nő ehhez mit szólt, de ha valóban szereti, akkor emiatt nem fogja elhagyni és kinevetni se.
Itt a bizonyíték, hogy az ember milyen egy sebezhető lény, mert rendben van, hogy nem mindenki vállalja ezt fel, de otthon a szobájában bizonyára mindenki elsírja magát, kiadja a gőzt. Aztán persze le lehet tagadni, de az már nem hiteles
Hát ő legalább felvállalja magát, lehetne ezt is mondani, de ez nem mindig jó. Nem lenne jó, ha megint bántanák, mint az a brazil nő, Ana Lucia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!