Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » 15 éves lány milyen sportot...

15 éves lány milyen sportot ajánlotok?

Figyelt kérdés
Én igazából minden sportot szeretek, a labdasportokban jó vagyok, igazából akartam focizni, de sehol sem találtam olyat, hogy 15 évesen LÁNY, hobbiszinten, szóval nem ebből akarok megélni vagy ilyesmi :D, szóval bármi ötlet jöhet

2016. szept. 15. 21:23
 1/4 KarsaiB válasza:

Szia!

Milyen a testalkatod?

Magasság, súly?

2016. szept. 15. 21:26
 2/4 A kérdező kommentje:

170cm 56kg

eddig kb mindig sportoltam valamit, és az ambícióval sincs baj nagyon szeretek sportolni

2016. szept. 15. 22:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Focival mi a probléma? Nem találtál női foci csapatot? Fiúkkal való játékot próbáltad? Terem foci?

Lányok gyakran járnak el más labdajátékokra is, pl: röplabda, kosárlabda, keményebb sportok felé kézi labda és vízilabda. Ezeknek van keresete és lehetősége is. Amit később is megtalálsz magadnak az a foci és a kosár, röpi. Nálunk egyetemen vegyes csapatok voltak kosárban és nem kellett félteni a lányokat. BEAC pályán rendszeresen van női foci is.

Ritka sport, de nőknél elterjedtebb a floorball és a gyephoki. Ehhez jó szem, csapatszellem, sok futás és labdaérzék kell.

Akrobatikus rock'n'roll, vagy társas tánc? (igaz az is nagyon kemény mozgás, akár még sport is lehetne)

Úszásban viszonylag kevés a csapatjáték és a sérülés. Sokáig lehet csinálni és nagyon egészséges.

Nagyon szép sport, de nem túl nőies, mert vállat csinál, a kajak-kenu. Ellenben a klasszikus értelemben vett evezés (kilboat és társai) meg a regatta a természet közelisége és szépsége megtartása mellett a nőies alkatodat is megőrzi, mert kevésbé megy vállra.

Hegyi kerékpárt nem késő elkezdeni 15 évesen még lehet belőle akár kemény eredmény is, mert abban nincs annyira kiöregedés. Csak ez egy igen költséges sport és nagyon kevés támogatás van rá főleg pályák szempontjából.

Hobbi szinten még a BMX, vagy fatland is jó szórakozás. Nagyon sok türelmet és kitartást igényel. Köze nincs a labdákhoz :)

Ha hatalmas feneket akarsz és izmos combokat ott a vívás és a gyors korcsolyázás. A műkorcsolya kevésbé növeli az alsót, inkább formál. Csak a baj, hogy kevés a jégpálya nyáron.

Érdes sport a tájfutás (tájékozódási futás) is. Ez is magányos sport, de családias hangulatban és a természet is közel van hozzá, ami mindenképpen előny, kivéve, ha allergiás vagy.

Próbálj ki többet, ami tetszik, azt vidd tovább.

2016. szept. 15. 22:03
 4/4 anonim ***** válasza:
flatland, nem fatland...
2016. szept. 15. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!