Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kosárlabda meccseken hanyas...

Kosárlabda meccseken hanyas labdával játszanak? Nekem milyet ajánlotok?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok 175 cm, viszonylag nagy a kezem, hanyas labdát ajánlanátok nekem? (csak hobbiból űzöm ezt a sportot, kültérit szeretnék, és ha lehetséges ez akkor olyan 3000ft környékén max)

2015. jan. 22. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:

7-es méretű a felnőtt labda. Ha 13 éves vagy akkor akár egy 6-os laszti is jó lehet. Bár az igazság az, hogy szinte csak 7-eseket kapni, ritkán találkozok 6-ossal.

3000Ft környékén javaslom a Decathlonban a Kipsta kosárlabdákat. Annyiért egészen használható labdái vannak. Nike-t vagy hasonlót ennyiért ne vegyél mert gagyibbat fogsz kapni. Majd ha komolyabban űzöd és rá tudsz szánni 8-10 ezer forintot, akkor jöhetnek a Nike kosárlabdák, aztán ha még többet akkor meg a Molten, Spalding.

2015. jan. 22. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Nők hatossal, férfiak hetessel játszanak felnőtt korban. Én egy hatosat ajánlanék, és ha kültérre olcsón akarod megúszni, akkor egy Kipsta laszti lesz a megoldás. Ha csak hobbiszinten kell pattogtatni, akkor a Kipsta Rise-up 6 jó megoldásnak tűnik :)
2015. jan. 22. 21:37
 3/4 anonim válasza:
Én is a Kipsta labdákat ajánlom kezdésnek, és akár magyar aukciós oldalakon az egyébként is olcsó kategóriát még olcsóbban megszerezheted. Méret szempontjából hivatalosan 7-eset használnak férfiak esetében, bár ezt előttem leírták.. Ami azt illeti én ötössel kezdtem, de gyorsan átszoktam a hetesre.
2015. jan. 24. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha 13 éves vagy akkor 6-os labda kell. Én is 6-osal játszom egyesületben:) És a kezed nagysága nem számít bele,hogy hanyas labda kell. Kor függő . 13/L
2015. máj. 3. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!