Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Nem csalódás a Feröeri 0-0 az...

Nem csalódás a Feröeri 0-0 az EB után?

Figyelt kérdés
Mi lesz most?
2016. szept. 7. 06:32
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
De csalódás én többet vártam a Feröertől...
2016. szept. 7. 07:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. szept. 7. 10:46
 3/5 anonim ***** válasza:
De igen,bár aki azt várta,hogy mostantól mindig hozni fogja a csapat azt,amit az EB-n mutatott,az nagyon naiv ember. Sok játékosnak az volt pályafutása egyetlen nagy tornája,ezért ott tényleg "megszakadtak" a pályán és mindent kihoztak magukból.Ráadásul az EB előtt,azért hetekig együtt készült a csapat.
2016. szept. 7. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Kis csalódás. De sztem egyébként sem jutunk ki a VB-re, itt borzasztó nehéz, még a 2. helyet is megcsípni, ami nem jelent semmit. Az a baj, hogy Svájc és Portugália is, nem világverő csapat, de pont azt a szintet megütik, amivel már nem igazán tudunk versenyezni, emlékezhetünk az EB-s meccsünkre a portugálok ellen, elég 'potya' kategóriás góljaink voltak, meg Gera gólja is egy kivételes villanás volt, még az ő szintjén is, még is 3x feltudtak állni, és tudták hozni a döntetlent. Én azt mondom, hogy jobb formát nem igazán tudunk elkapni ellenük, szóval jelenleg Portugáliát is nagyon nehéz legyőznünk, talán defenzív játékkal egy X-re jók lehetünk, de ezzel nem lesz meg a 2. hely. És ugye láthattuk tegnap, hogy Svájc meg még talán jobb is, mint ők.
2016. szept. 7. 20:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi lenne? Semmi. Folytatódik az élet. Nem kell egyből leírni őket és köpködni rájuk. Én személy szerint drukkolok, hogy mentálisan és fizikailag is összeszedjék magukat októberre, illetve hogy kiforrja magát az új csapatfelállás (Gerával lehetőleg:), és Svájc ellen jobban oda tegyék magukat.
2016. szept. 8. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!