Románia jobb a fociban mint magyarország?
Figyelt kérdés
És a 2016-os europa ligában ki ellen fog játszani Románia?2016. szept. 3. 16:06
1/4 anonim válasza:
te nagyon nem vagy képben ember, nem is látlak érdemesnek arra, hogy elmagyarázzak pár dolgot neked, annyira reménytelenül buta vagy
2/4 anonim válasza:
Csak h jobban ralass a dolgokra. Romania orszagkent nem jatszhat a BL vagy EL ben. Klubcsapatokat viszont kuldhet mint minden mas orszag. Az EL - ben 2 csapata van most az Astra es a Steaua. Nem valoszinu h tovabbjutnak a csoportjukbol. Valogatott szinten talan jobbak vagyunk naluk bar naluk tobb valogatott jatekos jatszik europai csapatban. Kudarc volt az EB szereplesuk szamukra ugyhogy hoztak "magyar mintara" egy nemet edzot akinek hamarosan bizonyítani kell mert kezdodnek a VB selejtezok. Szerintem roviden ennyi.
3/4 A kérdező kommentje:
Első válaszoló nem értek a focihoz csak kérdeztem ha buta vagyok én bajom ballagj tovább hülye gyerek!
Második válaszadó köszönőm szépen
2016. szept. 4. 11:45
4/4 anonim válasza:
Klubfutball terén jobbak a románok magasan. Talán a válogatottunk hasonló erősségű, mint az övék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!