Románok miért verik a nyálukat, hogy jobb a focijuk?
Kétszer játszottunk az EB selejtezőn, egyszer sem győztünk, de mindegy.
Amúgy annyi a különbség, hogy nekik két csapatuk is Európa Ligás.
Én meg azt nem értem, miért kell minden szarléti országnak valami hülyeségben hinniük, mint a foci vagy egyáltalán bármilyen élsport? Attól jobb lesz az életed, ha nyer valamelyik magyar sportoló? Az nem a te sikered, attól még ugyanúgy a rabszolga gyártósoron fogod tolni holnap a 12 órás műszakot, szaros magyar bérért.
Nem veszed észre, hogy ez az egész csak elterelés a valós problémákról? Érdekes módon pl. Ausztriában pont telibe szarják a focit meg az olimpiát meg minden ilyen hülyeséget és a SAJÁT életükre, saját sikereikre adnak, nem a TV-t bámulva, sörözve borogatják bús rosszléti életük sebeit...
" most elvernénk őket simán"
Én is eléggé optimista vagyok, de reálisan nézve ez erős túlzás. Klubszinten meg még akkor is jobban állnak, ha a Steaua kapott egy ötöst otthon a Citytől. Sajnos egyik klubcsapatunknak se volt esélye odaáig eljutni, hogy lássuk, megkapnák-e ugyanazt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!