Fiúk! Titeket zavar ha a lányok imádják a focit és játszodják is?
Figyelt kérdés
Lány vagyok.Imádom a focit ,játszom is.Egyértelműen a sportot is szeretem.
Előre köszönöm a válaszokat. :)
2016. júl. 27. 18:58
1/7 anonim válasza:
Nem zavar de a meccset nem neznem a tv be ha nem muszaly
2/7 anonim válasza:
Nem zavar, mivel én is imádom a focit. Sőt elég vagány, ha egy csaj tisztában van a hétvégi bajnoki vagy a hétközi BL/EL eredményekkel.
3/7 kovpet válasza:
Szeretem a focis lányokat, kár, hogy nem sokan vannak. Mondjuk egyre többen és ez jó :)
4/7 Sinkó Ferenc Máté válasza:
Nem annyira zavar én örülnék ha ismernék egy ilyen lányt😉
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !!! :)
2016. júl. 28. 12:59
6/7 anonim válasza:
Ez embertől függ ...Nincs olyan hogy fiús dolog,lányos dolog. Ez csak egy úgynevezett "divat", nem vágnak eret hogyha egy ember az ellenkező nem divatját szereti . A foci egy sportág ...(mintha nem tudtátok volna 😂) Legtöbbször a férfi nem van az "élén" ennek a "játéknak". Nincs megszabja hogy a focit csak a fiúk játszhatják...Szerintem ez hülyeség hogy lenézik az ilyeneket...
7/7 anonim válasza:
Én járok is focira:3 és szeretem is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!