Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Titeket is zavar?

Horus magnus est kérdése:

Titeket is zavar?

Figyelt kérdés

A héten éjszakás műszakban vagyok, és elterveztem, hogy amint haza érek, megnézem a Brazília vs Németország meccs ismétlését, úgy hogy nem tudok semmit az eredményről, és külön megmondtam a munkatársamnak, aki telefon követi az eredményt, hogy ne mondja már el nekem, erre a szünetben nem azzal jön oda hozzám, hogy elmondja? Ennyire lehetetlen megcsinálni, egy ilyen egyszerű kérést? És nem az van, hogy rossz kapcsolatunk van egymással, és így legalább jól kicsesz velem..

Nektek mi a véleményetek? Titetek nem zavar, ha úgymond "spoilerez"-nek

2014. júl. 9. 07:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Szarok rá :D
2014. júl. 9. 07:52
 2/5 anonim válasza:
Én is direkt elmondanám. :D
2014. júl. 9. 08:05
 3/5 A kérdező kommentje:
ohhh de szemét vagy.. :D Mindegy, ha már Brazilokat elméletileg így megalázták, mindenképp megéri megnézni.
2014. júl. 9. 08:06
 4/5 anonim ***** válasza:
én nem mondtam volna el, de ha bekapcsoltad volna a rádiót/híreket , akkor biztosan bemondták volna
2014. júl. 9. 09:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Tesó...ez legyen a legnagyobb problémád az életben !!
2014. júl. 9. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!