Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Eléggé vérszegény volt ez a...

Eléggé vérszegény volt ez a 16-os foci EB, nem gondoljátok?

Figyelt kérdés

Kevés gól, óvatoskodó játék, labdatologatás, David Guetta :D...olyan jellegtelen feelingje volt egésznek.

Csak én vagyok így ezzel?

2016. júl. 12. 11:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan így vagyok vele én is. Semmi kiugró teljesítmény, semmi hatalmas csata, vagy fordulatos játék. Unalmas, jellegtelen, védekező, gól nélküli (kevés gólos) játékkal is lehet eb-t nyerni, sajnos...
2016. júl. 12. 11:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Felejthető!
2016. júl. 12. 11:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Már egy ideje ez megy az Európa és világbajnokságokon.
2016. júl. 12. 12:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
De Hajdú B-re nem lehet panasz, ő beleadott mindent.
2016. júl. 12. 15:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit tegyek hozzá, hogy meg kell kövessem a magyar csapatot!. A belga meccs utáni zavarodottságomban mertem párhuzamot húzni a 30 előtti gyászos leszereplésünkkel. Nagy hiba volt, de legalább elismerem. Szóval talán egyedül a magyar csapat focizott igazán úgy az eb-n, ahogy kell, nyíltan, tiszta lapokkal, nagy akarással, igaz, tudásukból csak ennyire tellett! De emelt fővel távoztunk, nem kisunnyogva a hátsó ajtón, és ez a lényeg. A magyar válogatott üde színfoltja volt a mezőnynek, szerencsére ezt nemzetközi szinten is sokan elismerik... :)
2016. júl. 12. 15:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Sajnos nem emelkedett ki nagyon az előzőek közül. Legjobban talán a 2014-es vb tetszett az utóbbi tíz évben.

Sajnos nekem úgy tűnik, hogy a pénz kifacsarja a focit, és az ilyen tornákra - ahol rengeteg múlik a lelkesedésen, lásd Wales, Magyarország, Izland - a sztárok már elhervadva érkeznek, és nem képesek magas szintű teljesítményre. Ez pedig rányomja a bélyegét az egész tornára.

2016. júl. 12. 17:07
 7/10 anonim ***** válasza:

A legrosszabb EB volt hosszú ideje.

Egyrészt szerintem nagyon nem tett jót a bővítés, gyakorlatilag a csoportból még a harmadik helyezettek jó része is továbbjutott, így aztán a nagyok egy része egyáltalán nem volt ott (főleg fejben), de nem is kellett eszméletlenül hajtani, mert szinte biztos volt a továbbjutásuk.

A másik, hogy a kis csapatok régen tudják, hogy nagyon szervezett focival tudnak csak eredményesek lenni a nagyok ellen, most pedig túl sok volt a kicsi, de szervezett csapat, ezek pedig érthető okokból jellemzően nem olyan meccseket eredményeztek mint a 3-3as portugálok elleni döntetlenünk.

A másik ok szerintem az volt, hogy az egyik ág nagyon erős lett az egyenes kiesés után, több olyan meccsel, ahol mindenki tudta, hogy aki nyer az könnyen a végén is ott lesz, így óvatosság a köbön, a másik ágon pedig csak szimpla unalom.

Lehet, hogy nekünk most jól jött a bővítés, mert kijutottunk, de alapjában véve a 16 csapatos EB sokkal jobb szerintem, egyszerűen nincs 24 jó csapat ma Európában, a sok középszerű meccsre meg a kutya sem kíváncsi.

2016. júl. 12. 22:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem volt egy stabil, jó teljesítmény. Ha volt két jó meccse egy csapatnak, utána a következőre már tuti összeomlott teljesen. Így jártak a franciák, németek, olaszok, belgák stb. előbb vagy utóbb. Úgyhogy a végén megnyerte egy olyan csapat, amelyik egyetlen meccsen sem játszott jól...
2016. júl. 13. 04:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen, a nagy játékosok tudtak villogni.

Tegyük hozzá néhányan még május 28-án BL döntőt játszottak, nem tudtak regenerálódni és nem tudtam teljes erőbedobással felkészülni a tornára.

2016. júl. 13. 09:06
 10/10 anonim válasza:

"Nem képesek magas szintű teljesítményre lásd Wales"

A walesiek harmadikok lettek, ez neked nem elég jó teljesítmény? :D

2016. júl. 13. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!