Jó játékosnak gondoljátok Balotellit?
Olyan tehetséggel áldotta meg a sors amivel legenda lehetne, de agyilag akkora nulla a srác, hogy nem lepődnék meg rajta, hogy ha soha nem válna igazi nagy játékossá. Ahhoz képest, hogy most már több mint 3 éve feltűnt a felnőttek között, a tehetsége alapján a fiatal kora ellenére sokkal előrébb kellene tartson...
Mondjuk kíváncsi lennék, hogy a Milanba kitudná-e hozni magából a maxot, mert állítása szerint nagy Milan szurkoló. Nem csoda ha égette az Inter mez és minél előbb szabadulni akart onnan, ráadásul egy olyan helyre ment ahol szintén nem érzi jól magát. Szerintem az egyetlen csapat ahol kitudna teljesedni az a Milan, bár nehezen tudom elképzelni, hogy 1-2 éven belül ott köt ki, de kitudja? Az biztos, ha nagy játékos akar lenni pozitív irányba sokat kell változzon a gondolkodása, ellenkező esetben ahogy előttem írták ő se fogja többre vinni mint Cassano, aki szintén ekkora tehetségnek indult, ugyanilyen aggyal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!