Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Belgák-1 Wels-3 ti ezt elhiszi...

Belgák-1 Wels-3 ti ezt elhiszitek?

Figyelt kérdés
A Magyarokat megverték 4-0-ra, a kis Wels meg elpics@zta őket na nemár. Én csak az utolsó 10percet néztem, de a belgák estek , borultak, csúsztak, mellé lőttek, pontatlan passzokat adtak, és lassabak voltak mint ellenünk...... Őszintén ezek a Belgák játszottak ellenünk? Én már el is gondolkodtam, hogy bunda-e, bár egy ilyen nagy válogatottnak mi szüksége lenne rá..??.. A Belgák vasárnap óta elfelejtettek véletlenül futballozni.

2016. júl. 1. 23:02
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Khmm Wales.
2016. júl. 1. 23:05
 2/17 anonim ***** válasza:
52%

Meleg Hazard pont ellenünk talált magára,de ezen a meccsen a tavaji formáját hozta. Széééégyen, "belga" válogatott:DDDDDDD

Dibusz,Gulácsi,Fiola,Bese,Guzmics,Lang,Kádár,Kalmár,Kleinheisler,Vida,Sallai,Nagy Ádám,Mervó,Balogh Norbi,Dzsudzsák,Lovrencsics,Németh ELŐRE A VB GYŐZELEMIG!!!!!!!!!!

2016. júl. 1. 23:10
 3/17 anonim ***** válasza:
81%

Miről beszélsz?

Jók voltak a Walesiek, ennyi.

Örülök neki, hogy elkenték a nagyképű belgákat, rájuk fért, hogy valami rákoppintson a fejükre.

2016. júl. 1. 23:11
 4/17 anonim ***** válasza:
69%
Igen, elhiszem.
2016. júl. 1. 23:12
 5/17 anonim válasza:
16%
Igen..megint mindenki szegény Magyarok ellen van :( csaltak csak hogy Wales juthasson tovább..it makes sense :D
2016. júl. 1. 23:16
 6/17 anonim ***** válasza:
71%

Nana a Belgák a világ legjobb 2. válogatottja ! Rengeteg győztes goldazdag meccse van 3 évre visszatekintve [link]

Most bakiztak egyet -.-

2016. júl. 1. 23:17
 7/17 A kérdező kommentje:
Ahogy bekapcsoltam a tv_t az volt az első gondolatom hogy bunda mert olyan siralmas volt Belgium reszerol. Valahogy nem voltak a toppon.
2016. júl. 1. 23:19
 8/17 A kérdező kommentje:
De persze pont nem ellenunk bakoztak kapjakbe:DD.( Persze hogy mi kikaptunk attol buszke vagyok a csapatra.)
2016. júl. 1. 23:20
 9/17 A kérdező kommentje:
#2_es így igaz :D.
2016. júl. 1. 23:22
 10/17 anonim ***** válasza:
88%

Igen, Belgium az első 15-20 percig játszott úgy, ahogy ellenünk. Meg is szerezték a vezetést, több gólt is lőhettek volna.

Aztán visszaestek, magukra húzták Wales-t, akik teljesen belelkesedtek az egyenlítésen, és onnan már nem volt visszaút. A belgák szétestek a végére.

2016. júl. 1. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!