Mennyi esélyünk van a belgák ellen?
Figyelt kérdés
Szerintetek van valamennyi esélyünk nyerni ellenük?2016. jún. 26. 01:38
1/19 anonim válasza:
A fogadóirodák szerint 6,5-ös szorzó jár magyar győzelemre, szóval a profk szerint nincs sok esélyünk.
De a belgák szerintem nincsenek annyira jó formában mint amennyit vártak tőlük előzetesen, mi meg sokkal jobban játszunk, mint amennyi várható ettől a kerettől.
Szóval simán benne van, hogy nyerünk. Wales se legyőzhetetlen, aztán meg talán a lengyelek jönnének, akik szintén nem egy top csapat, szóval akár döntőig is menetelhetünk.
De ne legyen senki elkeseredve, ha ma kikapunk, már bőven túlteljesítettük az elvárásokat. Örüljetek hogy idáig eljutottunk.
3/19 KassaLewis válasza:
Simán? A belgák egy anglia szintű csapat. Én is persze hiszek abban h továbbjutunk de kemény meccs lesz. Bernd szerintem elég védekezőre fogja venni a játékot (habár én kosarazom, de ez az én véleményem). De persze ha már bennt vagyunk a legjobb 8ban akk ott nem lesz nehéz dolgunk mert wales azért nem a legkomolyabb ellnefél
6/19 anonim válasza:
Nincs sok esélyünk, de azért valamennyi van. Mindenesetre a belga csapat jobb a portugálnál, szóval fel kell kötnünk a gatyát.
7/19 anonim válasza:
KassaLewis: azért a belgák jobbak az angoloknál. A FIFA világranglistán is most csúsztak vissza a 2. helyre, nemrég még elsők voltak. Az angolok pedig azért hátrébb vannak. A belgák baromi jók, és a magyarok pedig most nagyon jók. Én egy 2-2-ben reménykedem és a végén a 11-esek döntsenek
9/19 anonim válasza:
Ez valami borzalmas meccs volt. ._.
10/19 anonim válasza:
4-0-ra aztán büszkék lehetünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!