Csak én gondolom azt, hogy ezzel a 4-0-ás belgák elleni vereséggel ugyanoda zuhantunk vissza, ahol Dárdai előtt voltunk?
Remélem igen. A világranglista második helyezettjétől négy góllal kikapni úgy, hogy legfeljebb kétgólos különbség volt a meccsben kicsit más, mint egy az ellenfél számára tét nélküli meccsen 8 gólt kapni, miközben egy amatőr csapat benyomását keltjük.
"Ha kikapunk 2-0-ra egy rossz szavam nem lett volna, nem is értem miért nem álltunk be bekkelni az utolsó játékrészre."
- Mert vannak emberek, akik nem csak az eredményt nézik.
Annak meg nézz utána, hol játszik Kleinheisler.
Tudom hol játszik Kleinheisler, a Werderben kiegészítő emberként. A meccseit viszont nem szoktam nézni és csak remélem, hogy a következő szezonban szintet fog lépni és bízok benne, hogy idén csak azért mellőzték, mert nem vette még fel a ritmust a hirtelen jött téli átigazolás miatt.
A tegnapi meccsre visszatérve azért ha nem is a híres 8-1, de a hollandok elleni rutinszerű sokgólos selejtezőbeli vereségek "bevillantak" a fejemben. Ezt a meccset tipikus Dárdai stílusban kellett volna durván végigbekkelni a 80. percig és utána "kis szerencsével" jöhetett volna a selejtezők során jól ismert "dráma", amolyan Chelsea-s stílusban. Ehelyett belementünk egy adok-kapok párharcba egy nálunk nagyobb súlycsoportú ellenféllel, amiből sehogy sem jöttünk volna ki jól, főleg 2-0 után.
Szerintem te nem nézted a meccset. Jól játszottunk, csak nem olyan jól, mint a belgák, akik Európa egyik legjobb csapata. A végén támadnunk kellett, abban pedig benne van, hogy esetleg kontrákból gól(oka)t kapunk. Ha mégis nézted, akkor tudhatod, hogy az első kivételével az összes gólt kontrából rúgták a belgák, nekik ez az erősségük, mi pedig pont az ilyen gyors támadásokból vagyunk sebezhetőek.
Messze nem volt akkora szintkülönbség a két csapat között, mint pl. az előző meccsen a németek és a szlovákok között.
Megtehettük volna, mint a szlovákok, hogy 11 emberrel beállunk bekkelni, föladva minden gólszerzési szándékot, és lehet, hogy mi is megúsztuk volna 2-3 góllal.
Vagy megtehettük volna azt is - amit meg is tettünk -, hogy továbbjutásra játszunk.Ehhez- a korai gól és az egyre fogyó játékidő miatt, mind nagyobb kockázatot kellett vállalni.Ebben pedig benne volt a nagyobb gólarányú vereség lehetősége is.
Számomra sokkal szimpatikusabb volt az a lehetőség, amit a válogatott választott.
Valóban, sok hibával játszottunk a mérkőzésen, és a szerzett labdákkal rendre lefutottak minket, de ahhoz, hogy egy ilyen belga csapat létrejöjjön kb. 16 év kellett.
Mi most vagyunk az út elején.Nagyon örülnék, ha 15-16 év múlva azt mondhatnánk, megérte magunk mögött hagyni az elavult magyar módszert.
Mi kiválóan játszottunk, a belgák iszonyú erősek. Náluk huszonéves fiúk fociznak, nálunk több 30-as is van stb.
4 meccset játszottunk, 3 veretlen, inkább ezt nézd, meg hogy Király mennyire királyul védett. Jelenleg a belgák jobbak voltak, a legtöbb szaklap is dicsérte a magyarok teljesítményét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!