Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit tegyek hogy ne legyek...

Mit tegyek hogy ne legyek szomorú az Eb veszteségünk miatt?

Figyelt kérdés

Büszke vagyok a fiúkra,mert hihetetlen az amit elértek,de annyira sajnálom,hogy kiestek..nem tudom már mivel vigasztalni magam

olyan jó kis meccseket játszottunk(kivéve az utolsót)meg főleg a portugál az volt az Eb egyik legérdekesebb játéka...na de ha eszembe jutnak ezek a szép emlékek Dzsudzsák,Gera a többiek gólja,Király trükkjei még Bernd is amikor örült és a szurkolók ezek hatására rámtör az a keserű érzés.

Van aki így érez?

2016. jún. 27. 14:22
1 2
 1/11 partizana ***** válasza:
100%
Persze, szomorú..gondolj arra, hogy szeptembertől vb selejtezők és újra megmutathatjuk, hogy oda valók vagyunk!:)
2016. jún. 27. 14:35
 2/11 Wadmalac ***** válasza:
100%

Egyáltalán nincs min keseregni.

Besétáltunk a selejtezőre, végigcsináltuk vereség nélkül, csoportelsőként, miénk a selejtező legjobb gólja és mérkőzése. Ez több, mint amennyit a magyar foci az elmúlt 50 évben produkált.

A srácok szintet ugrottak, nyomot hagytunk, a magyarokról beszél Európa sportvilága, 18 helyre ugrottunk a világranglistán a semmiből.

Ez volt az első lépcső.

Igen, kikaptunk Európa, a világ egyik legjobb csapatától.

Mint a selejtezőn túljutott csapatok nagy része, nálunk sokkal rutinosabb, erősebb csapatok is kikaptak volna.

Ez nem szégyen.

Ez még így is siker.

És a srácok sem lógó orral jönnek haza.

És a szurkolók sem úgy várják őket.

2016. jún. 27. 14:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Nézd újra a magyar-osztrákot vagy a magyar-portugált! :)
2016. jún. 27. 15:59
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Gondolj arra, hogy azért estünk ki mert szarok vagyunk egy rendes csapathoz képpest. Jobb? :D
2016. jún. 27. 16:49
 5/11 anonim ***** válasza:
51%

4# szerinted az a rendes csapat,akik a saját himnuszukat sem énekelték? meg lehet nézni,a magyarok énekelték a himnuszt. a belgáknál talán 3-4en énekelték a sajátjukat.

azt a néhány bantu négert meg nem is értem.. szerinted ők igazi belgák?

nálunk legalább tényleg magyarok játszottak . és szerintem jók voltunk, szinte a meccs végéig izgult mindenki,addig meg volt az esély arra,hogy egyenlítsünk. igen ,vétettek hibákat , de hát istenem.. elhiheted,hogy nem gondolták,hogy egyáltalán kijutnak az eb-re.. a belgák meg céltudatosan készültek erre már jó ideje, ők esélyek voltak már az eleje óta az eb győzelemre is. míg a magyaroknál már az is hatalmas dolog volt,hogy kijutottak és ráadásul a csoport legjobbjaként mentek tovább.. úgyhogy szerintem már ez is nagy dolog.

4 góllal kikapni tényleg rosszul hangzik,de ha valaki látta a meccset,akkor nem olyan vészes,hiszen a második félidő végén lett az a 3 gól. kicsit más taktikával elkerülhető lett volna. de majd legközelebb, szerintem ennek is örülni kell.

2016. jún. 27. 17:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen jók vagyunk..nem is azt mondtam, hogy szarok vagyunk.

Hanem egy ilyen szintű csapathoz képpest vagyunk gagyik.

A feketékkel meg nekem nincs bajom :D szeritem joguk van ott lenni mert ők is belgák csak "sokat napoztak".

2016. jún. 27. 17:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Én ma vettem le a kocsim antennájáról a piros-fehér-zöld szalagot, alig akart lejönni, úgy elérzékenyültem hogy kis híján elsírtam magam.
2016. jún. 27. 20:32
 8/11 anonim ***** válasza:

"meg lehet nézni,a magyarok énekelték a himnuszt. a belgáknál talán 3-4en énekelték a sajátjukat."

Érthető, mert kb. ennyi belga volt a csapatban :)

2016. jún. 27. 20:36
 9/11 Wadmalac ***** válasza:

Az a helyzet, hogy a belgák még ennyivbel jobbak nálunk. Nem négy góllal, hanem azzal, hogy sokkal kevesebb gólhelyzetből négyet be is tudtak vinni. Egyértelműen több helyzetünk volt. Nagyon jól látszott, miben kell hozzájuk fejlődnünk.

Tudni kell saját térfélen megszerzett labdából azonnal stratégikus ellentámadást indítani, nem csak egy-két felfutó emberrel, hanem pozícióra érkező csatárokkal. Tudni kell egy bezáródó balszél esetén azonnal váltani jobbszélre.

És nagyon fontos, tudni kell higgadtan játszani azzal az idegi terheléssel, hogy mekkora a tétje egy mérkőzésnek, azzal a terheléssel, hogy pár naponta egymás után a csúcsot kell nyújtani.

Tudni kell akkor is igazodni a stratégiához, ha a mérkőzés előtti percekben kell annak változnia.

Ehhez kell rutin az elit ligában. Ez a belgáknak már megvan, nekünk még új.

Ennyi. Ehhez csak rutin kell, ami csak akkor lesz, ha többet játszunk ilyen színvonalú ellenfelek közt.

Igenis jók vagyunk, de fejlődni kell, most már csak főleg fejben.

Ezek a hiányosságaink a VB selejtezőkig, azok alatt orvosolhatóak.

Most elnézve, hogy az angolokat megverték azok az izlandiak, akik minket nem tudtak, elgondolkodtató, hogy nem biztos, hogy jó volt nekünk ez a csoportelsőség.

2016. jún. 28. 08:37
 10/11 anonim válasza:
Legalább te legyél szomi, ha már a játékosok nem azok:) Szarrá verték őket, ez a nagy helyzet.
2016. jún. 28. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!