Ti tényleg elhiszitek, hogy Szalai, Böde. Jobb Cristiano Ronaldonál?
Figyelt kérdés
Mindenki Ronaldot mondja, h megint kihagyta a 11 est stb. Real Madrid ellen sztem lenne 11:0 is :D2016. jún. 22. 21:27
21/25 A kérdező kommentje:
A magyarok már nem a saját sikereinek örültek, hanem a másik nyomorának.
2016. júl. 4. 13:22
22/25 partizana válasza:
Te örülsz a saját hazád nyomorának. Ami igazából nem is nyomor. Nem is értem milyen nyomornak lehet örülni egy Európa Bajnokságon. Aki kijut az már rég nem a nyomor kategória. De láthatóan laikus vagy a témában és amúgy is csak provokálni jössz ide. Szánalmas.
23/25 A kérdező kommentje:
Félreértesz, nem annak örültem, hogy kiesnek, hanem, hogy pofára esnek a " nagy " szurkolók.
Te vagy a szánalmas, márcsak azért is mert szánalmasnak akarsz beállítani
2016. júl. 4. 17:26
24/25 anonim válasza:
Es ki nyerte a 2016-os eb-t?portugaliaaa😍😍ennyit errol h Ronaldo es a portugal csapat milyen rossz.
25/25 A kérdező kommentje:
Szívből gratulálok Portugália! 👏👑🔝
2016. júl. 11. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!