Ti tényleg elhiszitek, hogy Szalai, Böde. Jobb Cristiano Ronaldonál?
Nem, nem hisszük, de a válogatott (vagy bármilyen csapat) nem egy emberből áll. Nem tudták még a vezetést sem megszerezni, a második portugál gól (első Roni gól) meg még les is volt.
A csapat többet ér, mint egy sztárjátékos. :)
0-0
1-0
1-1
2-1
2-2
3-2
3-3
Szerintem nem vették át a vezetést. A labdabirtoklásra nem adnak gólt.
Ronaldoval semmi bajom, de a válogatottban gyakran halvány. Ma volt két gólja (egyik mondjuk szabálytalan), de sokkal több helyzete volt. Az a baj, ha valami nem jön ki neki, nagyon elviszi a hiszti. Ezt kellene levetkőznie.
Ronaldo a világ egyik (ha nem) a legjobb játékosa.
A portugál válogatott nagyobb egyéniségekből áll, mint a magyar.
Ennek ellenére bebizonyosodott, hogy csapatként a tartalékosan kiálló magyar csapat pariban volt az eredmény kényszer ellenére sem nyerni tudó portugálokkal szemben.
Csapatként a magyar jobb csapat, egyénenként nem. Ellenben az olyanokat akik a saját országuk ellen drukkolnak, fikázzák azt, sem Ronaldo, sem Szalai sem egyik általad agyon sztárolt focista sem venné ember számba, kicsit gondolkozz el, aztán reggel nézd meg mit írtam mert gondolom már anyu fellőtte a pizsit. ch nyom*ék
Nem, nem jobbak. de egyik se akkora pojáca, mint ő, és ez azért szimpatikus.
Másrészt voltam olyan fradi meccsen, amikor a real madrid egy gólnak is örült...
8 as válaszoló!
1. Ameddig én nem nyomorékozlak le addig elvárom, h te se engem!
2.Így, 26 évesen nekem már nem lövik a pizsit.
3. Fogadd el, h sz@r a magyar csapat ( egyik játékos sem fogja soha megközelíteni C. Ronaldot!!)
Ui.: alig várom már, hogy kikapjon a magyar csapat a nyolcaddöntőbe, majd akkor nagyot nevetek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!