Ti tényleg elhiszitek, hogy Szalai, Böde. Jobb Cristiano Ronaldonál?
Sz.r a magyar csapat? Tehát azért lett veretlenül csoportelső többek között Ronikáék előtt? Éééértem.
Tegnap elég sokszor megközelítették a Ronaldo-t, azért csücsült, meg hisztizett annyit csóri. Amúgy se volt nagy meccse. Lőtt egy szabályos, meg egy lesgólt, meg egész meccsen lesen élt, meg ellövöldözött egy tucat helyzetet, meg szabadrúgást.
Értem én, hogy nagyon tud, nagyon akar, meg nagyon nem szeret veszíteni (ez mind becsülendő), de tegnap (sokadszorra) többet ártott vele a csapatának, mint amennyit segített.
Az utóiratra meg csak annyit, hogy létjogosultságot adtál a nyomorék jelzőnek. Ha csak egy kicsivel kevesebbet lógnál a Ronaldo farkán a sikerei miatt, és többet foglalkoznál, hogy a jó tulajdonságai legyenek azok, ami miatt szereted (pl. a hazájának a szeretete), akkor nem a saját nemzeted válogatottja ellen szorítanál...
Lehet lepontozni, ha fáj az igazság. :)
Portugália továbbjutott gyerekek!!! 😊 na ki a jobb csapat? :'D Na most olvassátok el a kérdést és szépen válaszoljatok :D :D :D
Szép volt Hisztiálno (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!