Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Nem követem figyelemmel az EB...

Nem követem figyelemmel az EB eseményeit, megsértődött rám az egyik ismerősöm, mit tegyek? 23F

Figyelt kérdés

Sajnos nem követem figyelemmel az EB eseményeit, mivel nem szeretem a labdarúgást, sportok közül egyedül az autóversenyek foglalkoztatnak, vagy pedig a sakk. Viszont szeretném leszögezni, szerintem teljesen rendben van, ha valaki szereti a focit, sőt, jó dolog, hiszen egy népszerű, csodálatos sport!

Nekünk azonban otthon nincs TV vagy rádió, mert Anya és én szinte csak a könyveknek élünk, nem foglalkozunk a médiában népszerű dolgokkal szinte semennyire.

Tegnap találkoztam egyik ismerősömmel, de a találkozó alig 20 perces volt, mert amikor szóba került az EB, föltette kérdésnek, "Hogy tetszett neked a lenyűgöző mérkőzés, amit megnyertünk?". Azt feleltem, nem nézem az EB-t, mi több, fogalmam se volt róla, hogy már elkezdődött. (Tőleg tudtam meg, hogy már fut az EB)

Sajnos, mélyen megsőrtődött, azt mondta, egy szomorú és fájdalmasan zárkózott, magányos ember vagyok, s most már érti, miért nincsenek barátaim. Nagyon fájdalmas volt ez nekem, s igen komoly mértékben elgondolkodtatott.

Természetesen boldog vagyok, ha csapatunk sikeres az EB-n, minden jót kívánok nekik, de meg kellett volna értenie, nem szeretem a labdarúgást, nem fogom figyelemmel követni. Talán nekem is mérgesnek kellene lennem, mert ő nem nézi a sakk mérkőzéseket? Szerintem nem!

Ti mit gondoltok erről a dologról?

2016. jún. 17. 14:34
 1/5 anonim válasza:
Hagyd az ilyet. Utálom én is ezeket. Ne foglalkozz vele, mert mégjobban megsértődsz
2016. jún. 17. 19:47
 2/5 belapus ***** válasza:

Tv, rádió nincs.Újság, internet ?Ha jársz közösségbe, ez most napi téma.

Nyitottabbnak kellene lenned.Ez nyilván nem mentség a barátod ostobaságára.

Ami nem hoz lázba, arról nem kell teljesen képben lenned, de ha semmit nem tudsz a legfrissebb hírekről ( nem csak fociról, hanem bármi másról ), akkor sok ilyen "élményed" lesz.

2016. jún. 18. 10:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Hogy nezel sakk es autoverseny kozvetiteseket, ha semmi nincs gyakorlatilag a lakasotokban? Neten? :D

Amugy nem baj, en is gondolkoztam mar ezen, hogy milyen jo lenne ez elől az iranyitott vilag elől kicsit elvonulni és időtlenül elni, a hobbimnak, a szeretnek, az élet élvezeteinek. Jo eleted lehet, biztos nem vagy stresszes :D

2016. jún. 18. 16:41
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves Kommentelők!

Igazatok van! Egyetértek a második hozzászólóval, valóban bölcs lenne figyelemmel követnem az EB híreit, legalább minimális szinten. Hiszen ez egy remek alkalom, hogy barátokat szerezzek, mert egy egész nemzet drukkol csapatunknak. Félre kell tennem hát személyes érzelmeim a labdarúgás iránt, mert úgy érzem, most nem is a sport a legfontosabb (természetesen a sport is fontos!) hanem a Szív, a Lélek, a Nemzeti Önérzés.

Harmadik kommentelő! Igyekszem nyugodtan élni, Anya is, elengedhetetlen, hogy ne legyen itthon TV. Boldog vagyok, hogy nincs, nem is lesz, ameddig élek.

2016. jún. 19. 12:12
 5/5 anonim válasza:
Ha ezért sértődik meg rád, ideje lenne felnőnöd és megkérdezni magadtól, hogy mi lenne ha valami komoly dolog lenne az életedben? Ez az ember lenne az első aki lelépne mellőled. Szép szép az illúzió... De a valóság bizony ilyen. Sok lesz még az életben amikor rájössz, hogy akit barátodnak tartottál az csak a te részedről volt barátság az ő részéről csak egy haverkodás semmi több. Téged bánt ez, őt nem. Ez nem barát. Ez csak ismerős. Akivel többet gondolsz a kapcsolatotokról mint amennyit az valóságban ér. Keress olyan embert aki tényleg normális, ezt meg hagyd elmenni az életedből és ne bántson a dolog. Nem ér annyit dacára a gondolom sok sok éves barátságnak ami végül kiderült nem volt az. Egy EB se okozhat ilyet két barát között, ha az barátság nem csak egy eljátszott felszínes semmi.
2016. jún. 19. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!