Csak szerintem overhipe olt hogy kijutottunk az EB-re?
Aki szereti és régóta követi a focit, annak úgy hiányzott már egy siker, mint egy falat kenyér.
Ez mindenhol máshol is így van. A futball óriási érzelmeket mozgat meg azokban, akik követik, ezért tudnak külső szemlélő számára "eltúlzottan" örülni egy apró részsikernek is.
"Nem értem, sokan mondják hogy ha nem nézed a magyar meccset,akkor nem is vagy igazi hazafi, meg ilyenek. "
Gondolom ez egy jó erős túlzás volt.
"Szerintem nem véletlenül nem voltak kint a magyarok 44 éve eb-n."
Igazad van, nem véletlenül. Ezért is örülünk sokan, hogy most kint vagyunk.
"Másrészt nem értem mért örültök ennyire, hogy egy csapatot megvertünk, a 2. "fordulóban" már ki is fogunk esni..."
1. A hozzád hasonló károgók mondták, hogy úgysem jutunk ki. Majd mikor csoportharmadikként végeztünk a selejtezőben, akkor jött az, hogy simán kikapunk a norvégoktól a pótselejtezőn. Majd mikor ez sem jött be nekik, akkor meg azt találták ki, hogy simán kikapunk mindenkitől, pofozógépek leszünk. És lám, itt vagyunk csoportelsőként, szép játékkal Ausztria elleni győzelemmel.
2. Nem fogunk kiesni, főleg mivel négy csoportharmadik is továbbjut, és 3 ponttal simán jók lehetünk már a harmadik helyen is.
Előző válaszomhoz:
3. És akkor mivan ha kiesünk mégis? Látszik, hogy elindult valami, jobbak vagyunk, mint az elmúlt 15 évben, egyről a kettőre nem fogjuk megnyerni az EB-t. Bár a hozzád hasonlóknak még az sem lenne elég, hogy abbahagyjátok a károgást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!