Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Csak szerintem passzolna a z...

Csak szerintem passzolna a z Fc barcelonába Thiago silva?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 16. 13:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is gyenge a két belső védő... Piqué sose volt mestere ennek a posztnak, ő legfeljebb úgy működött jól ilyen szinten, hogy mellette volt Puyol, aki ilyen tanárbácsiszerű pozícióba segédkezett neki és megadta a stabilitást, mert Piqué akkor is gyakran kajláskodott és hanyag volt. Mascherano pedig eredetileg nem is belső védő, hanem védekező középpályás, a válogatottba ilyen poszton játszik általában, és ott látszik, hogy jobban is megy neki a játék. Igazából a borzasztó nagy játékerő miatt, meg amiatt, hogy a Barcától gyakorlatilag alig lehet elvenni a labdát és végigdominálják a meccset, plusz Busquets nagyon erős munkája miatt is ezeknek a posztoknak nincs AKKORA jelentőségük és a Barca így is képes a világ egyik legjobb csapata lenni... de azért jól jönne egy Thiago Silva-féle, olyan igazi vezéregyéniség a védelembe, aki hamisíthatatlan klasszisa a posztnak. Meg szerintem Alvest is le kéne cserélni, már nem az igazi, egyre öregebb, kéne egy erősebb jobb bekk. Ide pld. Ricardo Rodriguez lehetne egy erős választás. Plusz a kapusposztot sem ártana megvariálni, mert Bravonal azért vannak jobb kapusok, kéne egy igazi klasszis hálóőr.
2016. ápr. 17. 06:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Esetleg kapus posztra De Gea?
2016. ápr. 17. 13:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Ő a világ egyik legjobb kapusa, de nehéz lenne megszerezniük, mert épp ezért nagyon sokan versengenek érte. Lehet valami fiatalabb, tehetséges kapust kéne elhozniuk, olcsóbb és könnyebb is lenne, és jobban lehetne rá építeni. Mondjuk Leno elég jó kapus. De ha Ter Stegen kinőné magát ő is jó lenne... de jelenleg ez a kapus poszt én úgy érzem, hogy eléggé átmeneti félmegoldás jellegű náluk...
2016. ápr. 18. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!