Az miért van hogy anyukám és apukám is ellendrukker tehát a magyarok vereségének szorít?
nos. nem rajongok a fociért. meg a stadionépítésért. Orbánért meg aztán pláne nem.
Viszont ha jól szerepel a magyar válogatott, akkor lehet, hogy megtelnek az üresen kongó stadionok, és az adóból erre fordított milliárdok megtérülnek. Akkor talán több kissrác kezd el sportolni, és él majd felnőttként is egészségesebb, és hosszabb életet, amely során többet is termel. és nem utolsó sorban olyan kevés dolog van, aminek mi magyarok közösen örülhetünk. Az hogy 30 év tán nyerünk egy nagy tornán meccset, az az.
Akik ennek nem tudnak örülni, azok az idegenszívűek, a széthúzás, és viszály ügynökei, egy métely a magyar nemzeten.
Ne legyél ilyen!
Engem nem a stadionok zavarnak, de vajon az azokra szánt pénzekből mennyi ment zsebbe?
Szerintem sokak már régóta szerették volna, hogy a fociba nyomjanak egy kicsit több pénzt - nálunk Szegeden van is ilyen grafitti vagy tag vagy mi a szösz, hogy focira pénzt! Persze mellé vártuk a teljesítmény növekedését is. Fidesz ide vagy oda, meg mutyi fujjogás, ahogyan, úgy, de végre sok év után felmutattunk valamit!
Én is ahányszor Vb-t vagy Eb-t néztem, hiányoltam, hogy magyaroknak drukkolhassak! Hát még dédim hogy várhatta isten nyugosztalja, tegnap vagy 4-5 imát elmormoltam, hogy küldjön egy kis jószerencsét odefentről az öreg, remélem a mennyből látta az osztrákok elleni csodás két gólunkat! Ha otthon lettem volna, tatámmal is ittam volna egy sört, de lehet még ezt bepótolom!
Persze nem nézem le azt akinek más a kedvenc csapata, de én azért megkönnyeztem a Himnuszt, igaz meccs előtt ekkor még egy gyors cigit szívtam, de arra a percre vigyázzba vágtam magam. Meccs közben is keresztbe tett ujjakkal ültem a tévé előtt, és sikítoztam, mikor gólt lőttünk! Szerintem ha valakinek más a kedvenc, nem baj, de a károgást már nagyon unom, hogy sokaknak semmi se jó! Szerintem legyints rájuk, és ne legyél pesszimista! Ha valaminek örülhetünk is, akkor ne kerresük az indokokat miért keseregjünk mégis! Sajnos sokaknál megvan ez a rossz beidegződés kishazánkban :( De mi vagyunk az új nemzedék (igaz én már 22 vagyok), remélem sokan vannak még úgy, mint mi, akik nem mindenben a hibát keresik, hanem tudnak örülni minden kis apróságnak. Hát még egy ilyen csodás két gólos győzelemnek, én már nem fogok szomorkodni, mert ha ez is lessz a legjobb meccsünk (de legyen még jobb!!!), már letettünk valamit! Nem Orbán rúgta a gólokat, hanem a fiaink, én inkább rájuk vagyok büszke, mint hogy más örömén szomorkodjak!! ;)
22n
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!