Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Az miért van hogy anyukám és...

Az miért van hogy anyukám és apukám is ellendrukker tehát a magyarok vereségének szorít?

Figyelt kérdés
Anyukám és apukám is mondta hogy remélik kikapnak a magyarok. Teljesen el voltak szomorodva amikor nyertünk most ausztria ellen. Azt mondták hogy na az orbán tapsolhat most vigyorogva. Ez mitől van? 13/F vagyok

2016. jún. 14. 20:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Attól, hogy Orbán nagy focidrukker, és többmillió forintot pumpált a magyar fociba, és ezt a nyereséget valószínűleg az ő intézkedéseinek fogja elkönyvelni, és további milliók fognak a magyar fociba menni ahelyett, hogy a kórházak, közoktatás, stb. kapná ezeket az összegeket.
2016. jún. 14. 20:41
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
1. Magyar eredmény nélkül is ugyanúgy pumpálta a pénzt a fociba, ezután is fogja, nem tök mindegy? Ha vesztenénk se adna a kórházaknak...
2016. jún. 14. 20:55
 3/15 partizana ***** válasza:
64%
A szüleid felfogása szánalmas, ne tőlük tanulj ha lehet, már bocsánat.
2016. jún. 14. 20:55
 4/15 Falusi Gergő válasza:
0%
Akor a szüleid melyik országnak szurkolnak meg amúgy a szüleid magyarok?
2016. jún. 14. 20:57
 5/15 anonim ***** válasza:
24%
Mert a szüleid nem birkák és tudják, hogy ez a győzelem a fidesznek kedvez.
2016. jún. 14. 21:08
 6/15 anonim ***** válasza:
70%
5. És azzal mi a helyzet aki tudja hogy nekik IS kedvez és mégse akarják hogy veszítsenek a magyarok? Normális emberek?
2016. jún. 14. 21:51
 7/15 anonim válasza:
94%
#6 Én is örültem a győzelemnek, sőt ordítottam a 2. gólnál, de ez pontosan mitől is kedvez nekünk? Hogy lesz pár nagyképű focistánk, meg egy meg nagyképűbb miniszterelnökünk, aki ezután le sem áll majd a stadionépítéssel?
2016. jún. 14. 22:39
 8/15 anonim ***** válasza:
87%
Mintha amúgy leállt volna úgy beszéltek :D A focisták így is nagyképűek, miért baj ha legalább van mire annak lenni?
2016. jún. 14. 22:41
 9/15 anonim ***** válasza:
96%
Lehet hogy összefüggésben van a kettő, de én a válogatottnak szurkoltam, és nem pedig orbánnak meg a fidesznek. Aki ezért nem tud örülni a válogatott sikereinek az egy idióta, és mindez egyáltalán nem orbán érdeme hanem Dárdaié és Storcké.
2016. jún. 14. 22:50
 10/15 anonim ***** válasza:
95%

Ez van, amikor a politikába való belegörcsölés túl sok mindent felülír. Sajnálom őket, te örülj tiszta szívből annak, ami örömmel tölt el.

A káröröm soha nem igazi öröm, bármennyire is ezt állítják egyesek.

2016. jún. 14. 23:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!