Miért van ennyi divatdrukker?
Ha pl megkèrdez engem egy korom környèki gyerek(11~13 èv)mièrt mindig azt kèrdezi hogy real vagy barça?Ezt a divat drukkerkedèst sose èrtette...
Èn mondjuk mindig is Bayernes voltam.
13/f
"Èn nekem most is maradt a Bayern hogy a Bl ben 2.ak lettek.Attól hogy az 1.az Atlètico lett èn mèg nem lettem Atlètico drukker..."
- És utaltam egy k...va szóval is arra, hogy Te divatdrukker vagy?
Pedig vannak divat Bayernnesek is csak kevesebben, mert a Real-Barca konfliktus sokkal jobban fel van kapva, továbbá a C. Ronaldo meg a Messi is sokkal felkapottabb a temérdek góljuk miatt is, a Bayernnek sokszor nincs is igazán kiemelkedő gólvágója... most mondjuk pont van Lewandowski, régen néha a Gomez, de pld. tavaly is rengetegen zártak 8-17 gólig a Bayernből a Bundesban.
Tehát én ismerek két ilyen embert is, az egyik 2006-2008 környékén, amikor megismertem, mindig Kakás mezekben pózolt, meg nagy brazil-AC Milan fan volt, soha nem jött nála képbe a Bayern, vagy a német válogatott, akkoriban ugye le is égtek a 2004-es EB-n, a VB-n se voltak azért annyira meggyőzőek még, és a világranglistán is hátul voltak. A Bayern néha még a hazai bajnokságát se nyerte meg, nem hogy BL sikerek és 3 csapat jutott max. Németországból BL főtáblára. Szóval olyan 2008 körül kezdett minden gyökeresen megváltozni, egyre jobban jöttek fel a németek, most pedig német válogatott-as képei vannak, Bayernnél dolgozik stb. :D. A másik ismerősömet pár éve ismertem meg, ő igazából régóta németb*zi, úgyhogy adva van neki a Bayern és a válogatott iránti rajongás, de ilyen divatmódon nyomja ő is, folyton fikázza, meg szidja a riválisokat, főleg ugye akkor kezdődik az ellenfél tábornak (az egyébként szintén divatokból álló tagjainak) való anyázása, meg az eredménnyel való élcelődés, az orruk alá dörgölése, amikor épp nyernek. Bayernnél dolgozik, a Bayern tagjainak a neve a fb-on (tudjátok a zárójeles, második név, vagy nem tom). :D Szóval vannak ilyenek, sikeres, felkapott, divatos csapatoknál már csak ez van.
Nekem pl szinte minden nagyobb nemzeti bajnokságban van egy csapat, akivel szimpatizálok, pedig nem vagyok nagy focib#zi. De ezekkel a csapatokkal már régóta szimpatizálok, szóval nem hiszem, hogy divat lennék. :D
Németo.: Bayern
Anglia: Arsenal
Spanyolo.: Real Madrid
Olaszo.: AC Milan
Franciao.: Paris Saint-Germain
Magyarország: Videoton FC
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!