Tibenk kérdése:
Mit tippeltek a mostani Real-Atletico bajnokok ligája döntőjére? Kicsit nagyon összeggel készülök megrakni, és kiváncsi vagyok kinek mi a véleménye.
Figyelt kérdés
Bl2016. máj. 24. 20:43
1/6 anonim válasza:
Az Atletico-t rakd meg! Ők fogják idén megnyerni a BL-t! esetleg rakhatsz olyanra, hogy mindkét csapat szerez gólt. De biztos, hogy az atleti nyeri meg a Bl-t idén!
2/6 partizana válasza:
Az első válaszoló kicsit elfogult úgy érzem, bár mindenkinek más a véleménye.
A Real játékosai sokkal tapasztaltabbak a nagy kupák döntői terén. Higgadtabbak fognak maradni, az Atletico azonban egyértelműen jobb formában van. Amit én biztosnak látok, hogy maximum 3 gól fog esni, de leginkább egy 1-0ás végeredményre számítok, hogy kinek az szerintem nem megjósolható, de én remélem, hogy Ramos ismét bebólintja a kapuba a labdát :)
3/6 anonim válasza:
2-1
Benzema 35', Ronaldo második félidő vége
Saúl - első félidő
Én több mint fél milliót buktam a Bayern- Atleticon, ne feltétlen hallgass rám. :D
4/6 A kérdező kommentje:
igazábból 50.000 ret akartam X-re rakni,lehetségses hogy bejön szerintetek? :)
2016. máj. 25. 19:30
5/6 partizana válasza:
Benne van, mert szerintem a Real befog állni bekkelni és ha ezt a stílust átveszi az Atletico és mindkét csapat csak a kontrákra megy meglehet. Az Atleticoé a világ egyik legerősebb védekezése, de a Realról is elmond mindent ha csak pár nevet mondok; Varane, Ramos, Pepe, Marcello. Szóval jó esély van az x-re szerintem, de ennyit azért nem raknék rá:D
6/6 anonim válasza:
Az atletico fog nyerni miután megverik a bayernt meg a barcat nem bukhatnak el a realon főleg hogy ez minden idők legnagyobb BL győzelme lenne mivel a 3 legnagyobb esélyest vernékmeg sorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!