Barca-Real döntő lesz. Az még jobb meccs lesz, és Messi-Neymar-Suarez verhetetlen támadó sor.
Ennyi a véleményem. 17/L
2015. ápr. 29. 18:14
2/14 anonim válasza:
Tegnapi Bayern meccs után, és a sérülések miatt biztos Barca szerintem.
2015. ápr. 29. 18:15
3/14 Szatyi94 válasza:
Sima Bayern, megint egy 7-0 és a Barca szokás szerint megint sírni fog! Bayern-Real döntő lesz! Hala Madrid!
2015. ápr. 29. 18:16
4/14 anonim válasza:
Sztem elég hülye az aki megint egy 7-0-t vár. Kritikus Barca szurkolóként eddig a Bayern-t tartottam esélyesnek, de azzal, hogy a tegnapi meccsen Robben végleg lesérült, ráadásul Lewa játéka is kérdéses (a korábbi sérültekről nem is beszélve), elég nagy esélyt szalasztana el a Barca, ha pont most nem jutna be a döntőbe. A jelenlegi állapotokat figyelembe véve (átigazolási tiltás, öregedő középpálya+D.Alves posztja) nem sok pénzt tennék fel, hogy a köv. 3 évben BL döntőt fog játszani a csapat, ezért kellene ezt a lehetőséget kihasználni.
2015. ápr. 29. 22:19
5/14 anonim válasza:
Serult Robben, Ribery, Lewandowski, Alaba, Badstuber, Martinez.. Ezert is volt jo, hogy LE ennyit rotalt😊 remelem megveri a Barca a Bayern-t, jo alkalom visszavagni azert a 7-0-ert
2015. ápr. 29. 23:06
6/14 anonim válasza:
én azt mondom, ha vendégben a BM képes lesz egy X-re, vagy 1 gólos vereségig eljutni ennyi hiányzóval, akkor otthon meglesz az a hangulat, hogy kiejtsék a barcát.
2015. ápr. 30. 14:05
7/14 A kérdező kommentje:
Majd minden kiderül..:)
2015. ápr. 30. 20:42
8/14 anonim válasza:
Most nagyon olyan érzésem van, hogy a Barca vissza akar vágni, és meg fogja alázni a bajorokat
2015. ápr. 30. 20:58
9/14 anonim válasza:
Bayern fog nyerni. Ha Barcelonába ki is kapnak, otthon az Allianz arénában nagyon elfogják verni azt a divatcsapatot. Első gólt megszerzik, akkor onnantól már temetheti magát az a divatcsapat. Btw. én kint leszek az Allianz arénában, 3x, sok divatdrukker Barcás nem mondhatja el magát, én azonban elmondhatom, hogy voltam a Camp Nou ban, és hát messze nincs az Allianz aréna szinvonalától. :) Juve meg szerintem valahogy kivédekezi a Mardidot.
2015. máj. 1. 11:19
10/14 anonim válasza:
Utolsó:
1. Aki Barca-drukker, az már divatdrukker is egyben? Érdekes felfogás
2. "az Allianz arénában nagyon elfogják verni azt a divatcsapatot" Ebben nem lennék olyan biztos. A Barca Európa legjobb formájában lévő csapata. Az MSN csúcsformában, ha még kiegészülnek egy Iniestával, aki végre kezdi régi önmagát idézni, akkor nincs védelem aki megállítaná őket (pláne nem a Bayern védelme ami finoman szólva sem acélos idén) A Bayern edzője az a Pep Guardiola, aki akkor is ragaszkodik a hülyeségeihez, ha azok nem működnek. Ő nem fogja feladni a stílusát, labdatartásra fog játszani, a Barca pedig úgy lekontrázza majd őket, hogy öröm lesz nézni. olyan érzésem van, hogy a bosszúvágy kihozza a csúcsformát a Barcánál, akkor pedig meg sem állnak 7 gólig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!