Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Barca-Bayern? Mit tippeltek?

Barca-Bayern? Mit tippeltek?

Figyelt kérdés
Szerintem nyer a Barca, sok a sérült a Bayernnél...de persze lehetnek még meglepetések..Jó meccs lesz!

2015. ápr. 29. 17:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
takarodj inkább. életedbe nem láttad a saját csapatodat élőben... csak követed a divatot... mi tele vagyunk friss világbajnokokkal
2015. máj. 5. 12:25
 12/14 anonim ***** válasza:

És akkor mi van ha nincs pénzem arra hogy elmenjek egy meccsre? Akkor is egy idióta divat vagyok? Tudod az minden vágyam hogy egyszer eljussak egy meccsre, és amint az anyagi helyzetem megengedi, el is fogok menni. Elmondanám neked hogy 5 éve Barca-drukker vagyok, amióta követem a focit, és a mai napig kitartok mellettük, pedig nem a legjobb időszakon vanbak túl. Még a 7-0 után is maradtam velük, ha divat lennék most Bayern-es lennék, vagy nem is, lehet Real-os, mert ők meg titeket aláztak szarrá tavaly, a híres Alianz-arénában! Na, divat vagyok?

"Tele vagyunk friss világbajnokokkal" na akkor melyikünk is a nagyobb divat? Melyikünk is szurkol annak a csapatnak, amelyikben a jobb játékosok vannak? :D

Inkább takarodjál te! Sajnálom az iazi, normális Bayern-drukkereket, hogy ilyen gyökér került közélyük mint te! Na szevasz!

2015. máj. 5. 14:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Ja és még valami: "We are FC Barcelona! And it's time to revenge!"

Ez jusson eszedbe holnap!

Visca el Barcaaaa!

2015. máj. 5. 14:44
 14/14 A kérdező kommentje:
Óriási előny a 3-0:D
2015. máj. 10. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!