A Real Madrid béna?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 10:40
11/24 anonim válasza:
Az hát! Talán nem kéne minden évben új játékosokat és új edzőt "elhasználni", miközben bohócot csinálnak a régiekből.
Most még az 3-4 saját nevelés is elmegy (Raúl, Guti...), csak Casillas tartja a frontot. Ha komoly eredményeket akarnak, meghagyják a mostani csapatot és Pellegrinit (a hírek szerint már Fabregast, Gerrardot, Patot stb. csábítgatják.
Jövőre megint új lesz a csapat, és megint bye-bye, negyeddöntő. Folytatják az egyetlen hagyományt, amit tisztelek xD XD xD
12/24 anonim válasza:
Realos vagyok már 10 éve. Az idén azért sokszor hasonlított a Madrid CSAPATRA. Pellegrini jó edző, én sem örülnék ha elküldenék. Igaz sok cseréjével az agyvizemet bssza fel. (lyon ellen M.Diarra) ---- amúgy is mindig divatozni kellene, hanem a sajnálni a szurkolókat, hogy évek óta nem jutunk nyolcba. egyik csapat szurkolójának sem kívánom azt az érzést, amit a Lyon ellen éreztem.
14/24 anonim válasza:
Piros tojás,fehér nyúl
Barca-Real 3-0
15/24 anonim válasza:
Nem bénák! Csak nem nyernek idén se semmit!
16/24 anonim válasza:
A Real Madrid a világ legjobb csapata és ez nem kérdés!! A többi csapat drukkerei akkor ugassanak ha annyi bl/bajnoki címük lessz mit a Reálnak!!!!
HALA MADRID!!!
19/24 anonim válasza:
hát nem tudom ti hogy vagytok vele de ha egy csapat a 2. helyen végez úgy hogy a kerete teljesen új és az a Barcelona előzte meg 1 ponttal amelyiket kikiáltották minden idők legjobb Barcelonájának az a csapat nem lehet béna.
20/24 anonim válasza:
Ennek a csapatnak a kerete mindig új ezért nem nyernek sz.rt se mert nem szoknak össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!