Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A Real Madrid még továbbjuthat...

A Real Madrid még továbbjuthat a Bl-ben?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 9. 14:15
 1/7 anonim válasza:
Igen.
2016. ápr. 9. 14:22
 2/7 Cortez70 ***** válasza:
Igen, de nehéz lesz.
2016. ápr. 9. 14:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Cortez itt? Csak nem Real szurkoló vagy? :D

Persze, simán továbbjuthatnak. Én akkor mondanám, hogy nehéz lesz, amikor majd gólt szerez a Wolfsburg a Santiago Bernabéuban, mert akkor már négy kéne a Real-nak. De így simán meglehet, otthon tudnak kettőt rúgni a Wolfsburgnak, azért ők egy verhető ellenfél. Fura, hogy ennyire meglepték a Realt, bár ugye ott volt egy 11-es is, szóval csak egy gólt rúgtak, mondjuk az is szép, de a pláne, azért az, hogy a Real egyet se bírt rúgni nekik, főleg ilyen helyzetben, amikor azért csipkedni kéne magukat. Pedig a Wolfsburgnál alsó hangon van 5 jobb német csapat, és a Real nincs olyan rossz formába, az El Clasico után azt hittem ezt már simán behúzzák.

A lényeg, hogy 2-3 gólt simán rúghatnak, ha esetleg hosszabbításra jönne ki, onnan már behúzzák. Nehéz helyzet akkor fog előállni, ha min. 1 gólt szerez a Wolfsburg, a 4-et már nehéz lesz megrúgni nekik, de még az se lehetetlen.

2016. ápr. 10. 03:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Amúgy ez csak ilyen mellékes megjegyzés, de miért van az, hogy néhány gólos idegenbeli vereségek esetén már sokszor temetnek egy adott csapatot? Tavaly a Barca - Bayernen is amikor 2-0-ra vezettek, akkor már mindenki kijelentgette, hogy hú ez nagyon kényelmes helyzet... aztán amikor megrúgták a 3.-at, akkor már eldőlt, eldőlt. Én már akkor is csóváltam a fejem, még egy kevésbé nívósabb ellenfél esetén is ezt tettem volna. Jó ha a visszavágón a Barca gólt szerez idegenbe, akkor nehéz lesz, de ha ezt sikerül kikerülnie a Bayernnek 2-3 gólt simán rúghat (rúgott is 3-at)... még egy 4-es se teljesen kizárt, az is elképzelhető. De ha ők is ugyanazt az eredményt játsszák, és hosszabbítás, akkor pedig a lélektani előny, meg az aktuális forma alapján is náluk van az előny és simán esélyesebbek.

És akkor visszatérve a mostani kérdésre, akkor még azt mondom, hogy két azonos szintű csapatról beszélünk, ahol jobb formát mutatott az egyik, otthon. Egyébként nem is sokkal, mert asszem úgy a 75. percig tartotta az x-et a Bayern, csak aztán kissé szétestek, tehát ez pechesen csúszott be nekik, ennyi különbség nincs köztük.

De itt azért kifejezetten nagy erőkülönbséget vélhetünk felfedezni, és a hátrányba lévő csapat javára... akkor miért ne fordíthatnának, odahaza? És sose számoljunk olyanokkal, hogy nem lesz nekik is egy tizenegyesük, vagy egy jó helyről történő, jól meglőtt szabadrúgásgóljuk. Most is csak 1-0 lett volna anélkül, akkor pedig mindenki rögtön azt mondaná, hogy sima Real továbbjutás.

2016. ápr. 10. 03:35
 5/7 Cortez70 ***** válasza:
Realos vagyok, igen. Azért mondom, hogy nehéz, mert a Madrid hajlamos a görcsölésre. Ha az elején rúgunk gólt, akkor nem lesz gond, de ha szokás szerint az első félidő csak meddő harcolás lesz, akkor egyre görcsösebbek lesznek és nem fog bemenni semmi. Sok meccs ment már el így, mikor sima győzelem lehetett volna a tudáskülönbség alapján.
2016. ápr. 10. 06:29
 6/7 Cortez70 ***** válasza:
Egyébként meg miért ne lennék itt. Minden sporthoz hozzá tudok szólni, nem csak a testépítéshez. Meg focizom is, halom érmem van már kispályás kupákról.:)
2016. ápr. 10. 06:31
 7/7 anonim válasza:
Aúpa Atleti!!!
2016. ápr. 11. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!