Nektek mi a véleményetek a tegnapi Barca meccsről?
A barca teljesen elveszítette a fonalat a csere után, teljesen átengedte a középpályát.
A bíró követett el hibákat, elég súlyosokat, de ez egy nagyon kiélezett küzdelem volt.
Megérdemelten nyert a Madrid, nagyon jól fociztak az utolsó fél órában. Ha nem kapja össze a csapatot L.E., akkor az A. Madrid is el fogja verni Őket. Nem a támadó részleggel volt a probléma, a középpályások voltak ritka szarok.
"Nem a támadó részleggel volt a probléma, a középpályások voltak ritka szarok."
Én ezt pont fordítva látom... Tegnap az MSN totál hatástalan volt, Suareztől és Neymartól folyamatosan elpattantak a labdák. Messinek volt pár jó passza és megindulása, na meg az az emelt lövése élményszámba ment, de ennél tud ő jobbat is.
A középpálya teljesen rendben volt addig, amíg Rakitic a pályán volt. Busquets-cel valami egészen elképesztően tolták, mindenhol ott voltak, felszántották a pályát, a labdát is eldugták a Madrid elől. Ini kicsit halovány volt, de rá se lehetett panasz. Aztán jött az Arda csere, Raki lejött, és ezzel meghalt a középpálya...
A védelem is jó volt egészen addig, amíg nem volt sok dolga. Piqué egy élő fal volt. De amint lejött Raki, megszűnt a szűrés a kp-n, kezdődtek a gondok... És jött is a Madrid 2. gólja...
Az egész meccs Raki lecserélésével megváltozott. Előtte félgőzzel tolta a Barca, gyakorlatilag pályán se volt a Real, az egyenlítésük a semmiből jött. Aztán a csere után minden megváltozott.
14 éve Real drukker vagyok, és szánalmasnak tartom a teljesítményét a Realnak a 10. BL győzelem után. Alapjában már az Anchelotti féle játék sem tetszett, de legalább eredményes volt.
A tegnapi meccsnek csak az irama volt jó, amúgy egy eléggé gyenge meccsnek tartom. BBC nagyon alulteljesített, volt egy jó 15 perce, amúgy meg semmit sem csináltak. Benzeme 15 méterről 25méterrel a kapu fölé vágja a labdát....
MSN meg kb a pályán sem volt... nagyon gyengén játszottak.
Baromi gyenge teljesítmény volt, ahhoz képest hogy az egyik legősibb foci találkozó. Egyik csapat sem lehetne büszke a teljesítményére. Most nyertünk, ja. Mondjuk a Ramos pirosnál azt hittem eljátszák a szokásos kiálíttás-tizi-elvett gól kombót, nem így lett.
Volt egy rossz napja a Barcának, nem jöhet be egész évben minden. Én is úgy látom. hogy inkább az MSN volt gyenge, Rakitic és Busquets voltak a Barca két legjobbja, Arda behozatala hülyeség volt, vagy legalább egy támadó helyére kellett volna hozni vagy Iniesta helyére, mert ő azért nem nagyon tud védekezni, inkább támadónak tartom. A támadóhármas kifogott egy rossz napot, hát ez van. A védelem átlagos volt, tudjuk hogy nem ez a Barca erőssége.
A Real szemszögéből én Marcelót és Casemirót emelném ki, a BBC trió sem volt jobb az MSN-nél, csak épp bevertek két helyzetet. Azért érdekes hogy minden Realos Ronaldora veri magát mikor a pár méterről szerzett gólján kívül nem játszott jól. Inkább dícsérném Marcelót, Casemirót, Pepét, mert ők tényleg klasszis teljesítményt nyújtottak.
A bíró nem volt túl jó de legalább egyik oldalnak se kedvezett- gondolok arra hogy Ramos fél óra helyett 80 percet tölthetett a pályán és a meg nem adott szabályos Bale gólra.
Én azt gondolom hogy teljesen megérdemelten nyert a Real, Barca szurkolóként is élveztem a meccset, ilyen egy igazi Clasicó, bár nem a legkedvesebb eredmény számomra, de ismét bebizonyították a csapatok, hogy miért ez a messze legjobb és legnagyobb meccs a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!